2777
2789
به نظر من زن باید سیاست داشته باشه مثلا از مبلغ حقوقت میتونی ماهی سه تومن تو خرج خونه با شوهرت شریک ...

عزیزم ما هم زندگیمون مثل شماست خوشبختانه همسران ما قدرشناس و معقول هستن ولی متاسفانه همه مردا اینجوری نیستن و خانم هارو خیلی اذیت میکنن سر این موضوع

به نظر من خانم باید بعد چند سال زندگی همسرشو بشناسه و تیپ شخصیتیش دستش بیاد و نسبت به اون عمل کنه شاید نیاز باشه پس انداز مخفی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه باید تاثیری تو زندگی تو داشته باشه؟تو که نمیتونستی خرج زنتون بدی چرا زن گرفتیبگو اصلا ربطی ن ...

عزیزم اینایی که گفتی مثهکار خونه وظرف شستن از نظر قانون کشور وظیفه زن نیست ،زن داره لطف می‌کنه و فقط تمکین زناشویی وظیفه ی زن هست 

نمی دونم مزدای معلم چرا اینطورینصدام شغل داشته باشن دوست دارن از جیب زن مفت بخورن هزار با اینو دیدم

اخ بخدا ... منم دیدم .شوهر دوستم هم معلمه هم خونه داره هم شغل دوم ولی باز به دوستم اصرار اصرار که برو سرکار . حالا دوستم از اون مدل دخترای کدبانوی خونه داره خیلی هم یارو خسیسه واقعا از پسر معلم باید ترسید 

اوووو حااالا خوبه اسمش زندگی مشترکهخیلی تخته گاز میری دوست قشنگم😊درسته زن وظیفه نداره و همش با مرده ...

رابطه ایشون هیج شباهتی ب زندگی مشترک نداره

بیشتر شبیه زندانبان و زندانی هست متاسفانه

ما کلا دوتا هستیم برادرمم ایران نیست. اره کاملا درسته ولی الان نمیشه مردها رو شناخت به خصوص تو‌موارد ...

به جای این کارا که جمع کنی وپسنداز کنی و وام بگیری ،پولاتو خرج کن ،خرج خودت ،ادم یه بار زندگی میکنه،خیلیا نخوردن ونپوشیدن وپسنداز کردن ،بعدا یا دیابت یا مریضیای دیگه گرفتن حسرت حتی خوردن هم به دلشون مونداز زندگیت واین سن که هستی لذت ببر ،همیشه خوش باشی 

چرا بابا حتی سرمایه گذاری هم میکنه

پس قبول نکن 

بگو من میتونم نرم سرکار اما علاوه بر کارای خونه ک وظیفه من نیست کار بیرون رو هم انجام میدم که برا اینده جفتمون پس انداز کنم من هر ماه با حقوقم فقط طلا میخوام بخرم 

و یادت باشه فاکتور طلا رو بذاین خودت بنویسه و بعدا خونه ای زمینی بخر باهاش بازم به اسم خودت به مرد جماعت اعتماد نکن 

کارای خونه کمک‌ می‌کنه ؟؟ بگو اوکی ولی باید خونه و هرچی که هست هم نصف نصف به نامم کنی حق خروج از کشور حق طلاق حق حضانت فرزند هم باید بدی کارای خونه هم نصف نصف خرج خونه هم اینجوری تقسیم بندی کنید خورد خوراک با آقا خریدای ریز با خانوم کی بیشتر از چی استفاده میکنه مثلاً آقا بیشتر برق مصرف کنه قبض برق با آقا خانوم بیشتر آب مصرف کنه قبض آب با خانوم شارژ ساختمون ۸۰/۲۰با توجه به حقوق اندکت خلاصه بنظرم کوتاه نگا ناراحتم نشیا ولی شوهرت با وجود دوتا شغل و درآمد خوب چشش دنبال دوقرون زنشه از گدا بدتره راست میگن گدا بودن به وضع مالی نیس یه سبک زندگیه 

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

بگو باشه ماهی ۱۳ تومن بهم بده تا نرم سر کار

مگه قرار بود خیر کار کردنم به تو برسه؟ 

مگه از زندگی کم گذاشتم؟

خدایا این چه قدرتیه که به مرد و نامرد هر دو دادی

واقعا ازدواج از قرارداد ترکمن چای هم ننگین تره