الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی دونم مزدای معلم چرا اینطورینصدام شغل داشته باشن دوست دارن از جیب زن مفت بخورن هزار با اینو دیدم
اخ بخدا ... منم دیدم .شوهر دوستم هم معلمه هم خونه داره هم شغل دوم ولی باز به دوستم اصرار اصرار که برو سرکار . حالا دوستم از اون مدل دخترای کدبانوی خونه داره خیلی هم یارو خسیسه واقعا از پسر معلم باید ترسید
ما کلا دوتا هستیم برادرمم ایران نیست. اره کاملا درسته ولی الان نمیشه مردها رو شناخت به خصوص توموارد ...
به جای این کارا که جمع کنی وپسنداز کنی و وام بگیری ،پولاتو خرج کن ،خرج خودت ،ادم یه بار زندگی میکنه،خیلیا نخوردن ونپوشیدن وپسنداز کردن ،بعدا یا دیابت یا مریضیای دیگه گرفتن حسرت حتی خوردن هم به دلشون مونداز زندگیت واین سن که هستی لذت ببر ،همیشه خوش باشی
بگو من میتونم نرم سرکار اما علاوه بر کارای خونه ک وظیفه من نیست کار بیرون رو هم انجام میدم که برا اینده جفتمون پس انداز کنم من هر ماه با حقوقم فقط طلا میخوام بخرم
و یادت باشه فاکتور طلا رو بذاین خودت بنویسه و بعدا خونه ای زمینی بخر باهاش بازم به اسم خودت به مرد جماعت اعتماد نکن
کارای خونه کمک میکنه ؟؟ بگو اوکی ولی باید خونه و هرچی که هست هم نصف نصف به نامم کنی حق خروج از کشور حق طلاق حق حضانت فرزند هم باید بدی کارای خونه هم نصف نصف خرج خونه هم اینجوری تقسیم بندی کنید خورد خوراک با آقا خریدای ریز با خانوم کی بیشتر از چی استفاده میکنه مثلاً آقا بیشتر برق مصرف کنه قبض برق با آقا خانوم بیشتر آب مصرف کنه قبض آب با خانوم شارژ ساختمون ۸۰/۲۰با توجه به حقوق اندکت خلاصه بنظرم کوتاه نگا ناراحتم نشیا ولی شوهرت با وجود دوتا شغل و درآمد خوب چشش دنبال دوقرون زنشه از گدا بدتره راست میگن گدا بودن به وضع مالی نیس یه سبک زندگیه