2777
2789
سلام. عزیزم. من شاغلم و حقوقم هم بیشتر از شوهرمه. اگه نیاز باشه، مخصوصا واسه بچم خرج میکنم.اما با ای ...

اصلا مرد با همین پول دادن و بقولی تامین کردن حس اقتدار میگیره برای خود مرد هم همین بهتره

کسی نمیتونه کشف ادوین هابل مبنی بر اینکه کیهان در حال بسط و گسترشه و اعلام این موضوع رو در آیه (والسما بنیناها باید و انا لموسعون) انکار کنه. کسی نمیتونه زوجیت در گیاهان رو که کمتر از سیصد ساله که توسط کارل لینه کشف شده و آیه (فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی) و زوجیت الکترون و پروتون و آیه (و من کل شی خلقنا زوجین لعلکم تتذکرون) رو انکار کنه. کسی نمیتونه اکتشاف ۴۰۰۰۰ نورون در قلب و تاثیری که روی تصمیم گیری و اخلاق ما داره و آیه (فتکون لهم قلوب یعقلون بها) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تعیین جنسیت از طریق مرد و آیه (انه خلق الزوجین الذکر و الانثی من نطفه اذا تمنی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه تولید شیر از خون که از حقایق علمی تازه کشف شده ست و آیه (من بین فرث و دم لبنا خالصا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه پی بردن دانشمندان به وجود دو معده در زنبور عسل و آیه (یخرج من بطونها شرابا) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه که نسبت خشکی و دریاهای روی زمین ۲۹ به ۷۱ هست و تعداد تکرار این دو کلمه توی قران یعنی ۱۳ به ۳۲ رو اگه درصد بگیریم همینقدر میشه. و خیلی ارقام جالب دیگه مثلا کلمه زن و مرد که هردو بطور مساوی و ۲۴ بار اومده. کلمه روز که ۳۶۵ بار و کلمه ماه ۱۲ بار تکرار شده و ...‌ کسی نمیتونه این رو که آب بیشترین ماده تشکیل دهنده بدن هست و آیه (و جعلنا من الما کل شی حی) رو انکار کنه. کسی نمیتونه انکار کنه این اعجاز رو که در آیه (نقلبهم ذات الیمین و ذات الشمال) اومده درمورد اصحاب کهف درست همونطوری که برای بیمارانی که بیهوشی یا بی تحرکی طولانی مدت دارن توصیه میشه هر چند ساعت یک بار اونها رو به راست یا چپ برگردونن برای تنفس پوستی و تجدید حیات سلول ها. کسی نمیتونه انکار کنه که در ارتفاع بالای ۴ هزار اکسیژن کم باعث سستی سردرد و تنگی نفس میشه و در آیه (و من یرد ان یضله یجعل صدره ضیقا حرجا کانما یصعد فی السما) اشاره شده. کسی نمیتونه انکار کنه حس شنوایی در جنین قبل از بینایی وجود میاد و در قرآن به خلقت گوش قبل از چشم در آیه (و جعلنا لکم السمع و الابصار) اشاره شده و و و و و ... -هیچکس- نمیتونه این کتاب و پروردگاری که اون رو نازل کرده -انکار- کنه اما میدونی چیه؟ بنظر من داستانش مثل وقتیه که -شب- میشه آره وقتی که -شب- میشه چند تا -سگ- توی کوچمون راحت جمع میشن و -سرصدا- میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر قانونی و شرعی تو‌‌ هیچ وظیفه ای نداری که خرج خونه رو بدی ،اگه خودت دوست داری کمک خرج شوهرت باشی کاملا از روی لطف تو هست و منت روی سر شوهرته 

ولی به نظرم بدون گرفتن آپشن اضافه همچین لطفی نکن ، بگو‌ منم کمک می کنم به شرط اینکه وظایف خونه هم نصف بشه یا یه حق و حقوقی که قبلاً بهم نداده بودی رو الان بدی 

آخه مال دنیا ارزش نداره رابطه ی زن و شوهری خراب بشه

درسته ولی این زمانی خوبه که شوهر هم همچین نظری داشته باشه نه اینکه طلاهای زنش که بیشترش هم خانم با پول خودش گرفته ببره بزاره خونه مادرش .

چون پولمو طلا میگیرم میگه تاثیری نداره تو زندگیم

خب چون شرعا و عرفا پوله زن ماله خودشهههه چه آتش بزنه چه طلا چه هرچییی...ماله خودته وظیفه ای قانونی و شرعی گردنت نیس

خرج خونه رو بدی ولو هزارتومن

قبول نکن عزیزم اگر اصرار کرد جدی بهش بگو شرعا و عرفا وظیفه ی من نیس خرج خونه رو بدم پولم برای خودمه

اگر چیزی برای خونه بخرم لطفمه نه وظیفه

خیلی اذیت دارم میشم تو زندگی باهاش از حرفش کوتاه نمیاد کاش از اول میدونستم

اصلا کوتاه نیا همسر منم اوایل زندگی خیلی اصرار کرد حتی کلی دعوا داشتیم سر این قضیه ولی من کوتاه نیومدم بعدها جوری شد که اگر خودم خرج میکردم واسه خونه میگفت چقدر خرج کردی بگو بدم

اصلا کوتاه نیا این بحث هنوز هم گاهی پیش میاد که چرا خرج نمیکنم سرکار نرم ولی اصلا اهمیتی نمیدم

بگو مگه بهت بدهکارم میخواستم خرج خودمو بدم میرفتم مجردی زندگی میکردم عشق وحالمم می‌کردم.ب وجه قبول نکن از چند روز دیگه نصف کارا خونه رو هم بنداز گردنش مدام هم ازش توقع لباس طلا و....داشته باش 

جلو مردا باید دست از پیش بگیری اگه میخوای سوارت نشن

نه پس بره سره کار شوهرش ازش بکنه🤣

راه سوم هم وجود داره اینکه بره سرکار و از حقوق خودش دفاع کنه و نگذاره شوهرش ازش بکنه 

خیلی از ماها با همین مشکل اوایل ازدواج رو به رو شدیم 

ولی نباید میدون رو خالی کرد 

می تونه از حقش دفاع کنه 

شوهرش اصلا نمیتونه درآمدش رو ازش بگیره 

همین طور که هیچ زنی نمیتونه درآمد شوهرش رو ازش بگیره 

اونی که میگیره خود مرد  خواسته و داده 

نهایتش اینه که بخواد یه تصمیم جدی برای زندگیش بگیره مردی که به خاطر ماهی سیزده میلیون حاضر زندگیش رو خراب کنه مرد زندگی نیست همون بهتر که بره کنار مادرش بمونه 

سادگی کردم بهش دادم بره واسه خونه بفروشه خونه بخریم بعدش زد زیرش طلاهام نمیاره

زبونش بگیر ی مقدار نرم باهاش صحبت کن بگو بیار طلاهام رو ببرم بزارم بانک باهاش وام بگیریم برای خونه بخریم آورد برات بزار بانک رسیدش رو‌هم بده دست مادری یا خواهری کسی که بهش اطمینان داری اصلا به همچین آدمایی حتی نباید ی هزاری داد راستش خیلی از دستت حرصی شدم بدجور خری همه جوره داره ازت سواستفاده میکنه آخه این چطور شوهریه