2777
2789
امشب خیلی جدی جلو اومد میگه خرج باتو

محکم باش عزیزم .

مرد بفهمه جلو بیاد تو عقب میری قدم هاش بلندتر میشه .از چی میترسی بگو نه .

حتی اگر تو خونه چیزی نبود هچی نخر سرراه یه چیزی بخر بخور .

بزار قهر کنه .کارتت رو هم برو یدونه دیگه باز کن .بهش نگو کارتم اگر وسوسه میشی بشنکن و هم اینکه نتونه پیدا کنه .

سریع حقوقت رو بریز تو اون 

مردهای الان خیلی پررو هستن و قدرنشناس حواست رو جمع کن .

خودمم یکیش رو دارم منم بعد 12 سال یاد گرفتم پس انداز میکنم ولی بهش نمیگم .

نمیدونم طلاهام کدوم طلا و کدوم بدل .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضع مالیش چطوره؟اگر درآمد بالایی داره نیازی به کمک شما نیست اما اگه درآمدش کفاف زندگیتون رو نمیده بهتره شما هم کمک خرج همسرتون باشین

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

یک مسئله دیگه هم هست اون هم اینکه ند سال از زندگی مشترک شما می‌گذره و چقدر از ایشون شناخت دارید آیا انسان قدر دانی هست یا اینکه همیشه طلبکاره؟اینکه انسان وفاداری هست و همیشه پشت شما بوده یا نه؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
مهریه حق قانونی زن هست ولی محروم کردن زن از طلاهاش کار درستیه ؟ یا مثلا خرجی خونه هم جز وظیفه زن هس ...

شما میگی بیا برو بهش بگو حق طلاق و حق تحصیل و اینا رو هم بگیره کاری به بقیش ندارم ولی مرده هم میگه زارت باید همه چی برابر باشه تو هم مهربان ببخش کنار هم خرج خونه رو هم میدیم منم حقوقا رو بهت میدم 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

حالا که پربازید شد لطفا امضام🌸🤍✨

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

ببین آدمی که سرمایه گذاری میکنه و درآمد خوبی داره ولی سرمایه گذاری تو رو دوست نداره و معتقد تو زندگیش تاثیری نداره اون اصلا منظورش زندگی مشترک نیست زندگی شخص خودش تنها براش ملاکه 

۱۳ تومن دیگه پول نیست نمیشه تو همه درامدت بره برا مخارج زندگی که به عهده مرد هست ولی اون سرمایه گذاری کنه اینجوری فقط تو ضرر میکنی و با همچین آدمی که فقط برای خودش تنها آینده نگری داره اگه به مشکل بخوری اون چیزی از دست نداده که بلکه بهش اضافه هم شده و تو فقط ضرر کردی

حتی خواستی کمک کنی ببین اون چند درصد پولش هزینه و چند درصد پس انداز میشه تو هم از حقوقت به همون درصد کمک کن

همین بهش گفتم من حتی هزارتومن ازش نگرفتم خرج خودمو خودم میدم لباس خرید همه چی

تازه این همه خرج میکنی میگه از اون چندرغاز خرج خونه رو بده؟؟ببین الان که لباست خودت میخری ولی خرج خونه بدی اون که برات نمیخره دیگه پول نمیمونه برات که لباستم خودت بخری

وقتی وضعش خوبه چرا باید از شما توقع داشته باشه 

وظیفه اقاست خرج خونه رو بده و قرار نمیست رو پول شما تا زمانی ک رضایت ندارین حسابی باز کنه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

شما میگی بیا برو بهش بگو حق طلاق و حق تحصیل و اینا رو هم بگیره کاری به بقیش ندارم ولی مرده هم میگه ز ...

برابری یعنی هر دو به اندازه‌ی حق و مسئولیت‌شون رفتار کنن،

نه اینکه زن از حق قانونیش بگذره تا مرد تازه وظیفه‌شو انجام بده