2777
2789
من خودم شاغلم شوهر م چند برابر من حقوق میگیره یه قرون هم از حقوق خودم بهش نمیدم خرجای خودمم با اونه

خوش بحالت 😊

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

سلام. عزیزم. من شاغلم و حقوقم هم بیشتر از شوهرمه. اگه نیاز باشه، مخصوصا واسه بچم خرج میکنم.اما با اینکه مذهبی و خانواده دوست هم هستم توصیه میکنم کاری نکنی که شوهرت روی درآمدت حساب باز کنه، علی الخصوص الان که دیگه بخاطر شرایط جامعه، محبت اکثر آقایون به خانومهاشون کم شده، برای خودت پس انداز داشته باش و بزار بفهمه زندگی خرج داره.و...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته شوهرمم خیلی خیلی دلش میخواد پولم و دو دستی تقدیمش کنم ولی زهی خیال باطلپس وظیفه شوهر این وسط چ ...

حالا مگه  فقط خرجیه ..بعضیاشون‌خرجی میدن ولی مثل سگ پاچه میگیرن البته حیف بگم سگ ...مرد جدای خرجی باید مرد باشه صداقت ،وفاداری ..پس اینا چی ..فقط پول نیست کنارش مردونگی هم مهمه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
چون پولمو طلا میگیرم میگه تاثیری نداره تو زندگیم

ماهم خرج باهم می کنیم تقسیم ولییییییییییی کارای خونه هم تقسیمه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من بدبخت ترینم بخدا، همه طلاهام پولام ارث پدرم اپارتمانم ماشینم همه رو تپی چند ماه اول زندگی ازم گرف ...

چرااا آخه چرا.عزمتو جزم کن ازش شکایت کن.مهریه نفقه اجرت المثل همه رو بگیر.جدا شو.تاپیکاتو خوندم که دارم اینو بهت میگم.حماقت منو تکرار نکن.هی ساختم ساختم ساختم.جرات هیچکاری نداشتم.سفت و سخت چسبیده بودم به یه زندگی سمی و اشتباه.اخرش با یه پیرزن رو هم ریخت.تمام اموالشو انتقال دعده بود.اگه چیزی به نامشه برو توقیف کن.مدارکی داری که ارثیه تو بالا کشیده شکایت کن پس بگیری ولی نمون تو اون زندگی.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
اینا تبعات همون تبلیغاتیه که خود مردم راه انداختن تو مجازی ،که آره تورم شده زن باااااید کمک کنه تو ه ...

واقعا افتضاحه 

چقدر مرداد  هم حمایت میکنن و خوششون میاد اینجور بشه 🥴

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
من رفتارهای بدش میبینم میترسم

حق طلاق. هم تصنیف اموال. خروج از کشور . سرپرستی فرزند اینارو بگیر و به اضافه کارهای خونه هم تقسیم شه . 

البته کار خونه که وظیفشونه. من الان شاغل هم نیستم ولی کارهای خونه با همسرمه غیر اشپزی چون باردارم 

چه دلیلی داره یه اقا مشکلات اینکه خانم شاغله رو به جون بخره من جمله خستگی هاش نبودناش خورد و خوراک و غیره که خانم بره برای خودش طلا بخره بعدا هم بگه طلا میفروشم حالا نصف خونه مال من؟؟؟من خودم شاغلم سالهایی بوده کل حقوقم رو خرج خونه کردم سالهایی هم بوده مثل الان که نکردم بنا به جیب شوهرم و شرایط..ولی کمی هم منطقی باشین 

من ندیدم یه خانمی خودش درامد داشته باشه و با شوهرش از این درگیری ها نداشته باشه 🙄

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واقعا افتضاحه چقدر مرداد هم حمایت میکنن و خوششون میاد اینجور بشه 🥴

چرا خوششون نیاد ،دارن یه فرهنگ میسازن که بار زندگی تقسیم بشه ،نگاهشم به زنش مثل اینه که کارگر استخدام کرده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چرا خوششون نیاد ،دارن یه فرهنگ میسازن که بار زندگی تقسیم بشه ،نگاهشم به زنش مثل اینه که کارگر استخدا ...

دیگه زن همه کار باش بکنه خرج در بیاره بچه نگه بداره غذا درست کنه. 

.... 

دور و زمونه جوری شده همش هم دنبال زن شاغلند🫠

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی