2777
2789
عنوان

چالش خانه تکانی شهریور ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8399 بازدید | 204 پست
الان نگاه به عنوان تاپیکت کردم اسمش همخوانی نداره با مطالبی که قراره توش حرف بزنیم

آره خودت یه تاپیک بزن 

من هم فعلا که در حال خرید کردن هستم اگه یادت باشه گفتم 

دیگه بعد یه دوره پس انداز و طلا خریدن الان می‌خوام به سر و وضعم برسم میام از خریدهام می‌نویسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودت یه تاپیک بزن من هم فعلا که در حال خرید کردن هستم اگه یادت باشه گفتم دیگه بعد یه دوره پس اند ...

خیلی هم عالی الان میزنم. میخوام یکم بشه گسترده تر حرف زد و خیلی هم پس انداز محور نشه

سلام سامیه جان چطورین؟

من یه تاپیک زدم لینکشم گذاشتم . 

اینجا هم گاهی میشه صحبت کرد.

من هنوز کارهای عیدمو نکردم و کلا نمیدونم برنامه ام برای مهمونی و سفر چطور باشه...

ولی خب دیگه سعی میکنم تا دو هفته دیگه یعنی از 20 بهمن تا یکم اسفند تقریبا کارهای اساسی و مهم رو انجام بدم

من بچه ندارم طبیعتا خونه ام کثیف نمیشه به اون صورت ولی خب بازم دوباره اسفند ماه مرتب میکنم ولی کارهای اساسی رو بهمن انجام میدم

نمیدونم فرشهامو بشورم یا نه یکم مردد هستم پارسال اذرماه شستم یعنی کمی بیشتر از یکسال حدودا 16 ماه قبل مثلا

مهمونی زیاد ندارم دو تا از جاریهام احتمالا بیان خونمون 

خانواده همسر من همین ها هستند 

خونواده خودمم کنارمون نیستند و عید بعیده بیان

از اسفند سعی میکنم برم بازار و بگردم و قدم بزنم

با همسرم قرار گذاشتیم ده روز قبل عید با هم بریم بعضی قسمتهای شهر قدم بزنیم

البته اینکه چقدر فرصت کنه هم مهمه ...همسرم دانشجو هست و دکترا میخونه و درسهاش خیلی زیاده ولی ماشالا بریا تفریح همیشه پایه هست از من زودتر اماده میشه خخخ

خرید خاصی ندارم  امسال حالا عکس خریدهای پارسالمو میتونم بعدا اینجا بگذارم ... شما هم بگذار تا حس و حال عیدو بیاریم اینجا   

دیگه چیزی فعلا به ذهنم نمیرسه که بگم

سلام سامیه جان خوبی کمی کار داشتم اینجا بگم یا خصوصی.....قبلا هم بهتون گفتم من لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم و ۷ ساله ریلضی و بعضی موقع ها فیزیک درس میدم چندروزی به موسس مدرسه که کار کردم به مشکل خوردم یکم نگرانم از کار پیدا نکردن....آیا به نظرتون برم ادامه تحصیل بدم،

افزایش درامد و ارتقای شغلي دوست عزیز تو انتخاب موندم میگم چون معلم ریاضی ام همینو ادامه بدم

همین رو ادامه بده 

توی به درس تخصصی کار کن کتاب های متفاوت بخون تست بزن جزوه بنویس اون زمانی که برای درس خوندن میخوای بگذاری رو کارت بگذار نتیجه بهتری میگیری 

درس های مختلف تدریس نکن