2777
2789
میدونم اینو گفتم که دیگه بس کنی واقعا چون هی میگفتم ولی باز تو ادامه میدادی😁گفتم بهت اینا مریضن گوش ...

نه عزیزم میشناسم اینجور ادمارو خب 

من واقعا ناراحت شدم برو تاپیک پربازیدش رو ببین به همه مشکلاتشون رو گفته واسه همین تو این تاپیک گفتم که گزارش بزنن براش 

میدونم اینو گفتم که دیگه بس کنی واقعا چون هی میگفتم ولی باز تو ادامه میدادی😁گفتم بهت اینا مریضن گوش ...

طرف از اون ناکسای روزگاره با مسخره بازی و سر به سر این دختر گذاشتن دنبال این بود مجبورش کنه عکس خودشو بزاره تو سایت

واقعاً هر بار تو سایت میام بیشتر از قبل مطمئن میشم پسرایی که اینجا میان مریض روحی روانین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بدبخت ترینم بخدا، همه طلاهام پولام ارث پدرم اپارتمانم ماشینم همه رو تپی چند ماه اول زندگی ازم گرف ...

وااااای چرا بهش اعتماد کردی

شوهر منم منتظره بابام بمیره بهم ارث برسه بعد همه رو بگیره و طلاقم بده

چون همیشه میگه بزار بابات بمیره لختت میکنم میندازمت‌بیرون

اشغال لجنترین آدم رو زمینه

طرف از اون ناکسای روزگاره با مسخره بازی و سر به سر این دختر گذاشتن دنبال این بود مجبورش کنه عکس خودش ...

نه خب عزیزم مگه بچم بعد این یارو پیری پدوفیل که دنبال دختر ۱۸ ساله هم بوده و کلا شخصیتش منفیه دیدم به همه چیزی میگه با دوتا کاربری تو تاپیک پربازدید گذاشتمش تعلیق شه

طرف از اون ناکسای روزگاره با مسخره بازی و سر به سر این دختر گذاشتن دنبال این بود مجبورش کنه عکس خودش ...

اره دیدی اخرش گفت بهم چسبید🤢 من پیامشو خوندم حالم بد شد یه نفر چقدر باید مریض جن/سی باشه که از دعوا با دختر ۲۰ ساله روانشو ار.ضا کنه بس که هیچ جنس مخالفی بهشون پا نداده به شدت عقده ای شدن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اره دیدی اخرش گفت بهم چسبید🤢 من پیامشو خوندم حالم بد شد یه نفر چقدر باید مریض جن/سی باشه که از دعوا ...

ولی خدایی اونجا باحال بود ک کلی طرف از خودش تعریف میکنه من خوبمو خوشگلم و فلان 

بعد میگه من همسرم خیلی وضعش خوبه ماهی ۱۰ پس انداز میکنه 🤣🤣🤣🤣

ولی خدایی اونجا باحال بود ک کلی طرف از خودش تعریف میکنه من خوبمو خوشگلم و فلان بعد میگه من همسرم خیل ...

سواد نداری بخونی نوشتم شوهر استارتر 

برو مدرسه بدبخت بی سواد 

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️