2777
2789
تک تک کلماتتو باید با آب طلا بنویسن قاب کنن بزنن سر در سایت👏👏👏👏👏👏

به پدرمم توهین کردن خیلی بیشعوره باورم نمیشه کسی با این سن انقد بچگونه رفتار کنه خب منم بخام میشورم پهنش میکنم بخاطر تاپیک اسی و دوستان چیزی نمیگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدرمم توهین کردن خیلی بیشعوره باورم نمیشه کسی با این سن انقد بچگونه رفتار کنه خب منم بخام میشورم ...

خدایی دمتون گرم . دختر ی خلقت خاص داره . هر جوری باشه باید باش درست رفتار گرد حتی اگه خندت بگیره 

وااااای چرا بهش اعتماد کردیشوهر منم منتظره بابام بمیره بهم ارث برسه بعد همه رو بگیره و طلاقم بدهچون ...

از کجا میدونه خودش جلوتر از پدرت نمرد 

عمر دسته خودشه مگه 

دور از جون پدرت سایش بالا سرتون باشه 

ولی خدایی اونجا باحال بود ک کلی طرف از خودش تعریف میکنه من خوبمو خوشگلم و فلان بعد میگه من همسرم خیل ...

حالا گفته ماهی ۱۰ پس انداز کردیم مبلغش کمه جناب ایلان ماسک؟؟

کمه تو این گرونی و بدبختی ماهی ۱۰ از حقوق بمونه بزاری کنار؟؟

تویی که سر تاپات ۱۰۰ هزارتومنم نمیشه شپش تو جیبات کله معلق میزنه از شدت بیکاری و بدبختی تو سایت زنونه میلولی به پس انداز مردم میخندی؟

همین بهش گفتم من حتی هزارتومن ازش نگرفتم خرج خودمو خودم میدم لباس خرید همه چی

چه پرو شدن این مردا پس واسه چی ازدواج کردی که لباست هم خودت بخری

خدایا خودت کمک کن 
از کجا میدونه خودش جلوتر از پدرت نمرد عمر دسته خودشه مگه دور از جون پدرت سایش بالا سرتون باشه

در جوابش همیشه همینو میگم ایشالا تو زودتر از بابام میمیری

فقط دعا میکنم بابام عمرش طولانی باشه بچه هامو بزرگ کنم بعد دکمه ی این عوضیو بزنم برم پی زندگیم

چه پرو شدن این مردا پس واسه چی ازدواج کردی که لباست هم خودت بخری

جالبه یکی نوشته باید خرج کنی چون زندگی مشترکه 

پس چطور موقع کار خونه و بچه داری که میرسه یهو میشه زندگی غیر مشترک😂

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

در جوابش همیشه همینو میگم ایشالا تو زودتر از بابام میمیریفقط دعا میکنم بابام عمرش طولانی باشه بچه ها ...

خدا عمری با عزت بده 

مگه خدا با حرف شوهرته گفت پدرت بمیره خدا هم گفت چشم هرچی تو بگی 

چقد بی چشم رو هستن این مردا