2777
2789

دخترم شپش گرفته بود دوهفته پیش که شامپو زدم و تخمارو جدا کردم الان هیچی نداره

چنتا سوال دارم 

۱) اول اینکه من هیچ حشره ای تو سرش ندیدم و فقط چنتا تخم دیدم و سر همون دارو زدم براش .چجوری بوده که حشره نبوده ولی تخم بوده

۲) چکار کنم براش پیشگیری بشه که دیگه نگیره مثلا دارویی اسپری چیزی چون میره مدرسه تا الان این سه سال مبتلا شده سالی یه بار

۳) خودمم خیلی خارش دارم اما هرچی شونه فلزی ضدشپش میکشم هیچی نیست نه تخم نه حشره یعنی خودم شپش نگرفتم؟

۴) چون ریزش شدید دارم نمیتونم دارو شپش بزنم بدتر میشم برم دکتر پوست و مو بگم معاینه میکنه که خیالم راحت بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ماهها ممکنه تخم ببینی ، حشره قبل ازمردن تخم ریزی کرده

باید به دخترت یاد بده اصلا مقنعشو تو مدرسه در نیاره اگه تو فامیل و آشنا ها هم به کسی شک داری که شپش داره نباید نزدیکش بشه 

راهی وجود نداره ولی عمه من معلمه میگفت شامپو ضد شپش خریدم هفته ای یکبار یا ده روزی یکبار دخترمو با اون حموم میدم ؛ یه نفر دیگه هم میگفت اسپری ضد حشرات گرفتم از داروخانه همیشه زیر مقنعه دخترم یه ذره اسپری میکنم که نگیره

خودتم چون استرس گرفتی یه بار باهمون شامپو حموم کن

تا ماهها ممکنه تخم ببینی ، حشره قبل ازمردن تخم ریزی کردهباید به دخترت یاد بده اصلا مقنعشو تو مدرسه د ...

اون اسپری رو میپرسی چیه لطفا 

مقنعه درنمیاره ولی جلو موهاش بیرونه حتم میدم از همون گرفته 

موهام میریزه میترسم بدتر شم اخه

اون اسپری رو میپرسی چیه لطفا مقنعه درنمیاره ولی جلو موهاش بیرونه حتم میدم از همون گرفته موهام میریزه ...

نه با یکی دوبار ریزش موهات بیشتر نمیشن

اسپری رو گفت تموم کردم ولی اگه خریدم گفت عکسشو میفرستم

برو داروخانه بگو اسپری دافع حشرات

بگو بچمو بیرون میبرم پشه و این چیزا نیشش نزنه

همونو بزن زیر مقنعه اون کل حشراتو دور میکنه