2777
2789
عنوان

همه دوستام پولدارن خیلییی ولی

108 بازدید | 14 پست

همه دوستام خیلییییی پولدارن،واقعا نمیدونم چرا ولی با هرکی دوست میشم به شدت پولداره،یکیشون بنز داره یکیBMW،خلاصه کمترینشون هایما دارن 

ولی خب ما یدونه پراید داریم

من اوکیم واقعا هیچ مشکلی ندارم با این موضوع،چون ارزش آدما رو هیچوقت وابسته به پول نبوده برام

ولی مامانم میکه باهاشون قطع ارتباط کن،مسخرت میکنن،پشت سرت حرف میزنن

من اینجوری نشناختمشون واقعا،،،ولی خب میگم مامانم چارتا پیرهن بیشتر از من پاره کرده اون بهتر از من میدونه...

به نظرتون واقعا همینجوره؟من برام مهم نیست قطع ارتباط نمیکنم تا وقتی که مطمئن نشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مسخرت کنن و اینا به پول نیست یکی میتونه همون پرایدوهم نداشته باشه صب تا شب مسخرت کنه اگه اخلاقشون اوکیه از دستشون نده میگن با هرکی بپری مثل همونا میشی

مسخره که نمیکنن من ندیدم پولدارها پایینتر از خودشون رو مسخره کنن مگر اینکه بی فرهنگ و بیسواد باشن 

اما خب فاصله طبقاتی تو رفت وامد یکم سخت میشه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین اصلا بحث حرف زدن پشت سرت و اینا نیست اونا پشتت حرف نمیزنن ولی وقتی با کسی دوستی کنی که از تو بالاتره احساس میکنی عقبی احساس بدی نسبت به خودت پیدا میکنی همش خودتو باهاشون مقایسه میکنی تو ذهنت و این خوب نیست 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ممکنه تو ذهنشون نگاه بالا به پایین داشته باشند

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

من یه دوست دارم پولداارررر همسایمم هس آدم اصیل مسخره نمیکنه ولی خودت سختت میشه مقایسه میکنی

من هیچوقت اینحور چیزارو مقایسه نمیکنم،من فقط دستاوردای خودمو مقایسه میکنم🥲😂

ببین اصلا بحث حرف زدن پشت سرت و اینا نیست اونا پشتت حرف نمیزنن ولی وقتی با کسی دوستی کنی که از تو با ...

من دستاوردای خودمو مقایسه میکنم همیشه

ولی خب ماشین ربطی به تلاشای من نداره،هیچوقت خودمو سر این موضوع مقایسه نمیکنم