2777
2789
تو هر دوتا کاربری یه تاپیک مشترک هست که متنش انگار کپی شده و تاپیکایی هم که زده به هم شباهت دارن یار ...

کلا اسم و عدد نشون دهنده اینه که همون کاربر بیماره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تامین کنندگی  طبیعت مرده و وظیفه‌ش هم هست 

شما میتونی با میل خودت کمک خرج باشی 

حساب مشترک دیگه چیه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

من گذری میام اینجا

منم همش اینجا پلاس نیستم که 

اتفاقی اومدم دیدم یکی به کاربر اوپرا که خیلی باشخصیته و همه میشناسنش توهین میکنه تاپیک مشابه با تو داشت 

مرد ۳۳ ساله 

شاگرد ۱۸ ساله 

تیبا سوار 😂

تو هر دوتا کاربری یه تاپیک مشترک هست که متنش انگار کپی شده و تاپیکایی هم که زده به هم شباهت دارن یار ...

ولش کن دختر بذار تا دلش میخواد تاپیک بزنه واسه هیچکس اهمیت نداره اگه میخواست کسی رو پیدا کنه تاحالا پیدا شده بود

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اونجایی ک گفتی میخوام خودکشی کنم . کلیم ک جوش داری

🤣🤣🤣🤣قشنگ معلومه چرا هیچکس نمیخادت 

شبی پیرزنای بیست سال پیشی 

راسته که میگن سن ربطی به شخصیت نداره یه بچه دوساله از تو باشعور تره

ولش کن دختر بذار تا دلش میخواد تاپیک بزنه واسه هیچکس اهمیت نداره اگه میخواست کسی رو پیدا کنه تاحالا ...

اره والا دو میلیدن دختر در ایران همشونم  سزحشون اززمت بالاتره ‌ 🤣🤣

🤣🤣🤣🤣قشنگ معلومه چرا هیچکس نمیخادت شبی پیرزنای بیست سال پیشی راسته که میگن سن ربطی به شخصیت نداره ...

اقااا . ب خدا چیزی نداری ک بهم پز بدی . پس چرا تحقیر میکنی؟؟ من اینجام چون سرگرمیمه . قرار نیست با همه مث تو برخورد کنم