2777
2789

فقط توستر دارم

لطفا راه حلی بلندی بهم یاد بدین

نونا عالی میشن ولی روش خشکک

😢

کسی بلده راه حلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر وقت نون رو از توستر درآوردی بلا فاصله روش پارچه اشپزخونه تمیززز بزار

به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه نرم نرم میشه🥰😍

و اینکه کلا نزاد هوا بخوره توی ظرف در بسته یا مثلا نایلون نگه دار توی یخچال هم نزار اگ زود مصرفش میکنی 

یا اگ گذاشتی یخچال برای استفاده ۱۰ الی ۲۰ دقیقه زودتر درش بیار ک هم دمای محیط شه

چه نونی درست کردی؟

میتونی هم توی یه قابلمه از نونت بزرگتر یه توری پایه دار بزاری

بعد حدوو ۱ لیوان اب بریزی توی قابلمه

نونو هم بزاری روی تور و درشو ببندی تا بخار کنه

نونت نرم میشه

حواست باشه خیلی نرم و له نشه

مرسی عزیزممنون شیرماله

اها خب همین روش عالیه براش

رومال هم ک میزنی؟

کلا یه چیز دیگه هم ک هست

برای نون باید ۱۵ دقیقه حرارت فقط از زیر روشن باشه

و در حد ۲.۳ دقیقه از بالا با حرارت کم ک فقط طلایی شه

اگه حرارت توستر از دو طرف باشه نونت خشک خشک میشه و نتیجه خوب نیس در کل

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز