2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شاغلم و حقوقم صفر تا صد میره برای خرید طلا حتی پول لباس و کفش و لوازم آرایش و همه چی رو از شوهرم می‌گیرم ولی اگه جایی گیر کنه می‌دونه که پول طلا ماشینم همه رو به خاطرش می‌دم و نمی‌گم حالا بیا چیزی رو به نام من بزن یا بهم سفته و چک بده و باز اون خرد خورد پولمو پس میده دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره 

الان دو سالی میشه که بهش ۲۰۰ میلیون دادم و هنوز شرایطش نبوده که پس بده ولی مطمئنم آخرش پس میده

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
انقدر عصبی شدم تا صفحه ۱۰ بیشتر نخوندم . من نمیدونم بعضی از ما زنها چرا انقدر شل هستیم. بابا از روز ...

حق نواختی واقعا

یه عمر نوکر چاکر اقایی میشن که خدایی نکنه نکنه اوف بشه بعد همچین که کار از کار گذشت و یارو سوارشون شد میان اینجا تاپیک میزنن که اعصاب مارو خورد کنن فقط

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

بگو اوکیفقط قبلش بریم تصنیف اموال و دادن حق طلاق و ...

ایشونم میگه اوکی دیگه مهریتو ببخش

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

دوستان تاپیک پربازدیده اگر میشه همه این نرو گزارش بزنید که از نینی سایت گمشه دوتا کاربری داره که خیلی اتفاقی فهمیدم همونیه یکی ازتاپیکاش پربازدیده و به همه خانم ها توهین کرده 

۳۴ سالشه عقده ای شده کسی بش پا نمیده همه تاپیکاش درمورد ازدواجه خیلیم بد حرف میزنه با خانوما، خاله زنکه میره تاپیک نگا میکنه حرفی واسه زدن داشته باشه 

@hamed224‍ 

@hosein3356‍ 

ینی تو زندگی مشترک زن کار کنه برای خودشه ؟؟؟؟

طبق قانون بله

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

دوستان تاپیک پربازدیده اگر میشه همه این نرو گزارش بزنید که از نینی سایت گمشه دوتا کاربری داره که خیل ...

تو هر دوتا کاربری یه تاپیک مشترک هست که متنش انگار کپی شده و تاپیکایی هم که زده به هم شباهت دارن 

یارو انقد داغونه عکسشو گذاشته امضاش که شاید یکی اینجا گردن بگیرش🤢🤣

@اوپرا‍ 

ولی اون دوتا شغل داره من حقوقم ۱۳تومنه

اینو یادش دادن حرف خودش نیستا ببین کی گفتم نمیخواد تو پولی داشته باشی اصلا قبول نکن ۱۳تومن مگه چیه که چشش دنبالشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍