2777
2789
مادر من کارتش کلا دست بابام بود و هست بابامم همیشه باهاش بدترین رفتارو کرد هیچی هم تو این دنیا بنامش ...

کار درست زن عموت کرده‌ بابات ببخشیدا پول مامانتو می‌گرفته بجا تشکر بدرفتاریم میکرده

بی چشمو رویی مردا آدمو ب حیرت میندازه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار درست زن عموت کرده‌ بابات ببخشیدا پول مامانتو می‌گرفته بجا تشکر بدرفتاریم میکردهبی چشمو رویی مردا ...

اره بابام خیلی بد کرده در حق مادرم 

از دست هردوشون عصبی و ناراحتم از پدرم ک ظالمه از مادرم ک فقط بلده بره تو نقش قربانی

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
اره بابام خیلی بد کرده در حق مادرم از دست هردوشون عصبی و ناراحتم از پدرم ک ظالمه از مادرم ک فقط بلده ...

درست میگی 

وقتی ی نفر نقش قربانی رو بازی کنه ازش بدتر سواستفاده میکنن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

میگه سرکار نرو ازتو که خیری نرسیده فرقی نداره برام ک نمیبینه اینقدر طلا گرفتم ک بتونیم خونه بخریم

سلام عزیزم خوبی ، طلاهاتو زمانی برای خونه بفروش که خونه به نام خودت بخوره حتما ، برای این رفتار شوهرت هم سعی کن از مشاوره کمک بگیری و اگر میدونی نظری که بقیه دارن میدن بینتون بحث و جدال میندازه هیچوقت اجراش نکن چون خودت شناخت بهتری داری روی همسرت ، کلا سعی کن با سیاست بهش بگی که نمیتونی این شرایط رو قبول کنی و برات سخته

اشتباه میکنی دوراز جون دوراز جون بعد از ۱۵۰ سال مادرت چیزیش بشه وراث سرو کلشون پیدا میشه اونموقع کسی ...

ما کلا دوتا هستیم برادرمم ایران نیست. اره کاملا درسته ولی الان نمیشه مردها رو شناخت به خصوص تو‌مواردی که من اشنا شدم دیدم پسرا ماشین هاشون رو بنام مادرشون کردن یا حتی یکی از خواستگارم پروانه کسب مغازه اش هم بنام پدرش بود! و میگفت خودم دوست ندارم بنام خودم داشته باشم! یعنی الان اکثرا زرنگن چیزی بنام خودشون ندارم که اگر روزی به طلاق رسید ضرر نکنن. انونوقت اگر برای من بنامم باشه خدای نکرده بمیرم همسرم ارث میبره ولی اون بمیره من کوفت هم نمیبرم پس ترجیه میدم برادرم و براذرزاده هام بخورن در نهایت. ولی صلح عمری میکنیم قطعا یا اگر نشد به صورت دستی و اینکه چندنفر امضا و شهادت بدن. البته از حساب خودم پرداخت شده اسناد موجوده.

اسی طلا هات به بهونه عروسی اقوام یا چیزی از مادر شوهر بگیر یا با تهدید هر جوری شد بگیرشون بعدم بذارشون بانک ملی از روشن وام بگیر به شوهرتم بگو که من رفتم زل زدم با پولش صورتما نمی دونم رفتم دکتر خلاصه یه بهونه ای جور کنه دوباره طلا بخر بذار من نه شغل دارم نه در آمد ولی از پول تو جیبی که شوهرم میده پس اندازه دارم خدا شاهده اگه بدونه الان چقدر پول تو حساب من هست شل بازی در آوردی اونم دیده سرازیری شیر شد بزن شلافه بازی دهنشا سرویس کن 

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

خب بهش بگو دیگه ب چ دردم میخوری اونی ک داری مصنوعیش هم هست دیگه می‌خرم لازم نیست اینهمه خرج کنم بندازش بره چیه بابا اه مهرتو بزار اجرا تا دیگه زیادی چرت نگه

من مشکلم اینه مخاد خونه رو به اسم خودش بزنه منم تلاش کردم کار کردم منم سهمی داشته باشم

اسی جون لطفا تا زمانیکه طلاهاتو ازش پس نگرفتی باهاش مهربون باش و با متانت و خوش زبونی رفتار کن تا خام بشه 

وقتی طلاهاتو آورد آدمش کن 

چقد عوضیه 

وای هرجور میتونی طلاهاتو بگیر ازش 

اگه زورت نرسید و فاکتور داری ببین کدوم طلافروش میبره و دنبالش کن و بگو شکایت میکنم

عزیزم من بالای بیست ساله شاغلم. دو تا خونه دارم و یه ماشین. همش به نام خودم هست. منم روزهای اول ازدواج زیاد من و تو نمیکردم و میگفتم هر کدوممون هر چی بیاریم تو زندگی برای رفاه حال هر دومون هست. ولی گذشت زمان یه چیزهایی را بهم ثابت کرد و از یه موقع به بعد حساب و کتاب همه چیز را کردم. 

شما هم اگه از اول سخت نگیری یه روز میای میبینی که سنی ازت گذشته و هیچ انداخته ای برای آینده نداری که حتی باهاش زندگیتو بگذرونی. من نمیگم برای زندگیت اصلا خرج نکن ولی آینده نگر هم باش.

هرکسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من

نه همینه بخدا ازش بدم اومده یه مدت حتی بیرون تفریح میریم کارت منو میبینه

یعنی چی کارت منو میکشه؟ 

تف به مردونگیش

چرا بروش نمیاری

بگو عنتر دوتا شغل داری چشمت به چس تومن حقوق من افتاده؟ تو وظیفته اگه خرج منو بدی ولی من بخوام ریالی تو این زندگی بیارم لطف کردیم. 

یه چندبار سلیطه بازی دراری خوب میشه

توام بگو بیا برنامه مشترک بریزیم برا انجام کارای خونه.

بگو دیگه نمیخوام هر روز غذا درست کنم. یه روز درمیون هردومون درست کنیم که هر روز غذای گرم داشته باشیم.

بقیه کارا هم نصف نصف.

وقتیم خواستی حامله بشی بگو یه خونه به نامت بزنه چون اون نمیتونه حامله بشه

و هر بار که پریود میشی حقوق پریودیتو واریز کنه. چون رحم هر ماه خونریزی میکنه تا اگه یه موقه خواستی بچه دار بشین بتونی .

چرا بابا حتی سرمایه گذاری هم میکنه

خب حتما سرمایه می‌ذاره برای خونه خریدن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی