2777
2789

من همسرم نگفت خودم دانشجو معلمم ۲۳ سالمه سال اخرم الان ۴.۵ ساله ازدواج کردیم قبلش دوست بودیم

از همون اول گفتم ی حساب باشه هر ماه هردومون ی مقدار بریزیم که خرج خونه و پسانداز باشه باقی تو کارتهای خودمون خرج خودمون اگر هم کم اوردیم از هم بگیریم و به مشترکه دست نزنیم ، شوهرمم حرفمو قبول کرد البته ب غرورش بر میخورد که از من بخواد گاهی که کم میاورد سر قسط دلش میخواد ازون برداره ولی من براش میزدم ، زندگی با همین عشق ها قشنگه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق قانون شرع عرف دین وظیفه زن فقط تمکین هست 

بابت بقیه کارایی ک انجام میده ظرف شستن از بچه نگهداری کردن غذا درست کردن و...میتونه پول از شوهرش بگیره 

متاسفانه بعد جنگ جهانی دوم دیدن نیروی کار ندارند ب زنها گفتن میتونید کار کنید حقوق بگیرید نیازهایتان و خودتون برطرف کنید 

از اینور هم مالیات ازشون میگرفتن 

بعد هم زنها لطیف اند مگه ربات اند که خونه زندگی بچه شوهر ...رو مدیریت کنند و سرکار هم برند؟؟؟؟

متاسفانه زنهارو میبینی عصبی اند افسرده اند نه رفتار درستی با شوهر دارند نه با بچه اینها جزو دسته ان که‌ ی تایم خالی برای خودشون ندارند یا کسی کمکشون نمیکنه ...

رها کنید سیاست یاد بگیرید که شوهرتون واسه شما خرج کنه 

من خودم مجرد بودم شاغل بودم بعد که ازدواج کردم کرونا شد از خانواده ام دور شدم و زود هم باردار شدم دیگه کار نکردم 

الانم مشاور پوست مو ی شرکتی ام فروش محصولات ب صورت آنلاین دارم 

دیدم نمیصرفه از اینور ی ارزش افزوده از من میگیره پورسانت میخواد واریز کنه مالیات کم میکنه و ی چندرغاز میشه از این ور هزینه پست حدود ۹۰ تومن میگیره منم ب کس و کارم و‌اطرافیانم میخوام بفروشم هزینه پست نمیگیرم ازشون قیمت روی محصول و میفروشم 

تازه با اون پورسانت نه پول اینترنت نه بسته مکالمه م در میاد 

از اینورم سلامتیم در خطره پس بیخیالش شدم 

هر وقت خودم محصولات بخوام واسه خودم میخرم

نمی دونه آدم چی بگه ولی یه موقع جوری نباشه اگه نخواستی بری سرکار  و خواستی بمونی خونه خرجیت رو نده و بگه خرج خودت رو باید دربیاری. آدم از این بیشتر می ترسه با این حرفی که همسرت زده

خانمای شاغل همسر شماهم همچین درخواست ازتون داشته؟

نه مگه خرج با مردنیست

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

ببین عزیزم بهش بگو حق و حقوق زن تو این جامعه خیلی پایینه واسه همین نمیشه من حقوقمو بیارم تقسیم کنم مثال بزنم برات تو اگه حقوقتو برای خودت پس انداز نکنی پس فردا مثلا طلاقت داد تو این جامعه کمتر کسی دیگه میره سمت زنی که طلاق گرفته تو یا مجبوری با خونواده زندگی کنی یا تنهایی از اول بسازی که تنها بودنه خیلی سخته  ممکنه خونواده محدودت کنه اجازه ی کار نده ولی اون راحت ازدواج میکنه حقوق زن تو این جامعه کمتر از مرده تا بیای بعد طلاق اوضاعتو درست کنی پیر شدی مثال میزنمو دور از جونت همشون بعد دیگه اگه بشینی فکر کنی هزار جور در حق ما ظلم شده برابری درسته ولی نمیشه رعایتش کنیم تو این جامعه درسته زن باید به شوهرشم کمک کنه ولی نه که اون بیاد بگه هر دو عین هم   

من رفتم از تاپیک های دو سه سال پیشت خوندم تا الان که خصوصیات خودت و شوهرت خوب دستم بیاد. مردا، مخصوصا مردای مثل شوهر شما یه آدم بساز ببینن، متاسفانه به جای قدرشناسی، تا جایی که می تونن ازش سواستفاده می کنن. اینو قبول هم بکنی که به نظرم اصلا زیر بار نباید بری، بقیه اخلاقاش هم آدمو ناامید می کنه.  من خیلی ناراحت شدم آنچنان که باید هواتو نداره. این موضوع به کنار، به نظرم یه تجدید نظری بکنی درباره ش بهتره. من خودم ۲۰ساله متاهلم. هرچی گفتی رو درک می کنم.  به نظرم از این شوهر خوب برات درنمیاد.  خیلی بی انصافه.  زبون خوش هم که نداره. 

الان حسابتون مشترک شه، نمیذاره که تو بتونی حق برداشت از اونو داشته باشی که. بعد محاله تو کارای خونه هم مشترک کار کنه.  اصلا زیر بار این نرو که نرو. 

یه پادکستی به اسم رادیو مرز هست.  اونو سرچ کن بیار.  پادکست یکی مونده به آخر، درباره مسائل مالی بین زن و شوهره.  اونجا چند تا خانم گفتن که با قبول کردن حساب مشترک چه کلاهی سرشون رفته چقدر اذیت شدن. 

اینجا مساله قلدری شوهراست معمولا وگرنه اگه یکی خودشو تو زندگی مشترک با زنش یکی بدونه، آدم هر کاری براش می کنه.  این مشخصه قدرنشناسه. من اذیت شدناتو کاملا درک کردم.  خیلی هم برات ناراحت شدم. این آدم پیرت می کنه

13تومن چیه که شوهرت حالا بهش وچشمم داشته باشه

من بودم قبول نمیکردم اگه برایه شما مزایایه زیادی در زندگی در نظر داره و قدر دان هست و سو استفاده نخواهد کرد قبول کن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹