2777
2789
عنوان

بچه ها حق الناس گردنمه یا نه ترجیحا مذهبی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبه که کردی 

شما نیت کن هر عبادتی که میکنی ثوابش بره برای  کسانی که احیانا حق به گردنت دارن 

نترس ثواب واس خودت هم هست همزمان

خدا که محدود نیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

نه بابا ما ی عمر تقلب میکردیم حق الناس گردنمونه؟!؟!

چون امتحانات نهایی تو کنکور تاثیر دارن حق الناسه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

سلام خواهرم

از ۰۹۶۴۰۰ بخش سوالات شرعی بپرسید

یا دفتر مرجعتون

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خوب اگه اینه آن شاءالله که خدا می بخشه توبه کن

نه دیگه من تو معدل دیپلم تقلب نکردم تو کنکور ۴۰۴ کردم که هیچ تاثیری رو ۴۰۵ که امسال دارم نداره کاش اصلا نمیکردم دارم سکته میکنم چه اشتباهی کردم خدایا چه غلطی بود 

اگه تقلب حق الناس باشه ک،من پس خدا به دادم برسه 😂😂😂😂😂

نفرین عامون بر تو باد ... بترس از خشم معبد 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اره درامدش خیلی مشکل داره خدایا شکرت که نرفتم

ولی از نادرستی کارتون چیزی کم نمیشه 

هر چیزی جای خودش نهایت برات مهمه حتما از مرجع بپرس برای جبران چکار کنید. 

منم یه تخم پرنده ام را فکر کردم پوکه برداشتم از قصد شکستم بعد دیدم جوجه داشت زنده هم بود تو دستم مرد 

خیلی گریه کردم مخصوصا که دیدم پرنده ام خیلی بیقراری کرد از مرجع ام پرسیدم گفت چون از قصد نبوده رد مظالم بده ولی هنوز بهش فکر میکنم خیلی اعصابم خرد میشه

نماز شب به چه دردشون میخوره🤣🤣اگر میخواهی دوباره کنکور بدی به نظرم ترمیم معدل بزن دوباره امتحان بده ...

خوب همین کارو میکنم دیگه میگم نرفتم امسال دوباره ۴۰۵ میدم غلط کنم تقلب کنم نماز شب میگن ثوابش زیاده هدیه کنم به اونا