من پارسال تو امتحان نهایی پارسال شیطون گولم زد در حد 3 4 نمره تو کل امتحانات تقلب کردم ولی با اون تراز نرفتم دانشگاه اصلا نرفتم امسال دانشگاه رتبم نجومی شد نخوندم الان حق الناسش گردنم هست یا نه ؟ برا جبرانش باید چی کار کنم ؟ اگه هست من تو فکرمه تا آخر اذر نماز شب بخونم براشون تو همین ۴۵ روز دعا کنم اوکیه؟ بسه؟ ثوابش مثلاً هدیه بدم به اونا؟ چون پول ندارم فعلا تا خودم باید برم سرکار
آره هدیه کردن که خوبه ولی حتما ترمیم معدل بزن و امتحانات رو دوباره بده خداروشکر که با امتحانای تقلبی چیزی قبول نشدی اینجوری با خیال راحت میری دانشگاه بدون عذاب وجدان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در هر صورت همین کار باعث شده تو نتایج همون سال ناحقی بشه دیگه. پیگیر شو ببین باید چکار کنی ولی بیشتر ...
اره ولی خوب از کجا بدونم چقدر باید رد مظالم بدی مثلاً درآمدت ۱۰ تومن باشه ۲ تومن رو بدی چند وقت اوکیه؟ چون از قصد کردم خیلی استرس داشتم ای خدا چرا اینطوری کردم آخه