2777
2789
عنوان

بچه ها حق الناس گردنمه یا نه ترجیحا مذهبی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 65 پست
ولی از نادرستی کارتون چیزی کم نمیشه هر چیزی جای خودش نهایت برات مهمه حتما از مرجع بپرس برای جبران چک ...

من آخه از قصد کردم دارم دیوونه میشم خیلی پشیمونم کاش حضرت زهرا واسطه شع از سرم بره این حق ها 

خوب همین کارو میکنم دیگه میگم نرفتم امسال دوباره ۴۰۵ میدم غلط کنم تقلب کنم نماز شب میگن ثوابش زیاده ...

آره هدیه کردن که خوبه ولی حتما ترمیم معدل بزن و امتحانات رو دوباره بده خداروشکر که با امتحانای تقلبی چیزی قبول نشدی اینجوری با خیال راحت میری دانشگاه بدون عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آخه از قصد کردم دارم دیوونه میشم خیلی پشیمونم کاش حضرت زهرا واسطه شع از سرم بره این حق ها

در هر صورت همین کار باعث شده تو نتایج همون سال ناحقی بشه دیگه. 

پیگیر شو ببین باید چکار کنی ولی بیشتر همون رد مظالم هست

اره هَست به نظرم برای اون درس امتحان مجدد بده تا اثارش کاملا پاک شه اگر حتی یک نغر بخاطر تقلب شما نت ...

خوب میگم اون امتحان های ۴۰۴ همشون دوباره میدم ۴۰۵ هیچ اثری نداره امتحان های قبلی ولی از کاری ک‌کردم پشیمونم بالاخره تراز حساب شده نمی‌دونم چی کار کنم خیلی ناراحتم 

در هر صورت همین کار باعث شده تو نتایج همون سال ناحقی بشه دیگه. پیگیر شو ببین باید چکار کنی ولی بیشتر ...

اره ولی خوب از کجا بدونم چقدر باید  رد مظالم بدی مثلاً درآمدت ۱۰ تومن باشه ۲ تومن رو بدی چند وقت اوکیه؟ چون از قصد کردم خیلی استرس داشتم ای خدا چرا اینطوری کردم آخه 

اره ولی خوب از کجا بدونم چقدر باید رد مظالم بدی مثلاً درآمدت ۱۰ تومن باشه ۲ تومن رو بدی چند وقت اوک ...

رد مظالم که همیشه نقدی نیست 

از مرجع تقلید بپرس اگر هم نداری از هز مرجعی بپرسی بهت میگه چکار کنی