2777
2789
عنوان

بچه ها حق الناس گردنمه یا نه ترجیحا مذهبی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 66 پست
اگه تقلب حق الناس باشه ک،من پس خدا به دادم برسه 😂😂😂😂😂

تقلب تو امتحانات نهایی ورودی دانشگاه چون مثلاً با دو نمره ای که تو نت حق گرفتی صندلی یکی دیگه گرفته میشه حق الناس هست امتحانات مدرسه اینارو نمی‌دونم 

چون تو کنکور الان اثر داره بکنی حق الناس هست قبلاً رو نمی‌دونم

خب قبلشم میشد دیگه اسییییی

اونی که تقلب نکرده و نمرش با تو یکی شده که تقلب کردی حق داره اعتراض کنه یا نه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی از تقلب به یه شغل برسه درآمدش مشکل داره مخصوصا امتحان نهایی خیلی مؤثره برای رشته ای که میاری ...

نه نرفتم اصلا نمره های پارسالمم سیو نمیشه به نظرت چون این کار رو کردم حق گردنمه؟

سؤال: اگر دانش آموز یا دانشجویی در امتحانات با تقلب نمره قبولی کسب کند و به مرحله‌ی بالاتر برود و از مزایای آن استفاده کند، حکم استفاده از این مزایا چیست؟

آیت الله خامنه‌ای: تقلب حرام است، ولی اگر تخصص و مهارت لازم را برای کاری که برای آن استخدام شده دارد و مقررات استخدام رعایت شده، استخدام و دریافت حقوق اشکال ندارد

تقلب تو امتحانات نهایی ورودی دانشگاه چون مثلاً با دو نمره ای که تو نت حق گرفتی صندلی یکی دیگه گرفته ...

اتفاقا امتحان نهایی رو چند سال پیش تقلب کردم ،چه تقلبی هم کرده بودم ،قبل جلسه امتحان یکی از کانالا سوال رو پخش میکرد و جواب ،اخ آخ یکی دو تا درس رو با این روش گذروندم

آره هست حتی اگه درس چرتی بوده باشه

خوب همین ۴۵ روز براشون دعا کنم اوکیه؟ نمی‌دونستم اینقدر گرفتارم می‌کنه خداروشکر نرفتم اصلا دانشگاه با این رتبه خداروشکر قبول نشدم

جبرانش اینه تو امتحان بعدی از قصد چندتا سوالو غلط،بنویس از قصد

چرا آخه امسال من باز کنکور دارم یدونه سوال اشتباه منو ۱۰۰۰ نفر جا جا می‌کنه اصلا نمره های پارسال سیو هم نشده برام اصلا استفاده ای نمیشه