2777
2789
عنوان

جای من بودین چه رفتاری با این مرد می کردین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 39 پست
لطفا یه سر برید دکتر زنان حتما ممکنه زخم یا مشکلی پیش اومده باشه آخه لعنت به این مردا جلوگیری رو بی ...

دقیقا انگار من گرده افشانی کردم شنبه باز باید برم سونو و ببینم بقایا نمونده باشه و باز باید برم دکتر خیلی خسته شدم هم از درد هم از غر زدناش😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا انگار من گرده افشانی کردم شنبه باز باید برم سونو و ببینم بقایا نمونده باشه و باز باید برم دکتر ...

ایشالا زودتر خوب شی فعلا تو این مدت به سلامتیت فکر کن ولی ناراحت نشی اما یه تجدید نظر تو زندگی با شوهرت کن آسون نیس طلاق گرفتن و اینا ولی خیلی رفتار غیرانسانی هست چیزی که تعریف کردین چون عملا چیزی به اسم دوست داشتن که هیچ حتی احترام هم برات قائل نیستن البته نظر منه این

عزیزم همسرت ول کنخودت خوبی الان؟خواهش میکنم یه دکتر زنان چیزی برو

خیلی درد دارم من تحمل دردم بالاست ولی واقعا از داخل درد دارم نمیدونم باید چیکار کنم تا شنبه دکتر نیست که برم😔

ایشالا زودتر خوب شی فعلا تو این مدت به سلامتیت فکر کن ولی ناراحت نشی اما یه تجدید نظر تو زندگی با شو ...

منم به همین فک میکنم حتی اگر دوست داشتن هم نباشه چطور میشه دید یه نفر اینقد درد میکشه و برات مهم نباشه خیلی آرزوی جدایی دارم ولی پشتوانه مالی ندارم خانوادم هم توان مالی ندارن که بتونن بهم کمک کنن امشب به پسرم گفت برات مامان خوشگل بیارم؟در صورتی که من واقعا خوشگلم این و همه بهم میگن منم بهش گفتم داری مهریم و بدی؟یهو جلو بچه جوری عصبی شد و بد و بیراه گفت منم هیچی نگفتم احساس میکنم بهم علاقه نداره گاهی مهربونه گاهی اصلا

خیلی درد دارم من تحمل دردم بالاست ولی واقعا از داخل درد دارم نمیدونم باید چیکار کنم تا شنبه دکتر نیس ...

کاش زودتر می‌رفتی عزیزم

آسیب دیدن رحم و ... ربطی به آستانه درد نداره شما درد تحمل میکنی اما ممکنه از داخل آسیب بیشتر بشه

ان‌شاءالله چیزی نیست ♥️

خواهشاً تو این شرایط دیگه به همسرت و حرفاش و رفتارش فکر نکن

تکلیفش واقعا مشخصه چجوری ادمیه 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
کاش زودتر می‌رفتی عزیزمآسیب دیدن رحم و ... ربطی به آستانه درد نداره شما درد تحمل میکنی اما ممکنه از ...

سخته باور کنم جوونیم تباه شده مامان هم همش میگه بهش اهمیت نده اما خیلی سخته من احساسی هستم دلم نوازش میخواد محبت میخواد وقتی میبینم الان که بدترین شرایط و دارم نیست خیلی از درون میشکنم

سخته باور کنم جوونیم تباه شده مامان هم همش میگه بهش اهمیت نده اما خیلی سخته من احساسی هستم دلم نوازش ...

عزیزززم ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

کاملا حق با شماست

شرایطتو بسنج ببین ارزش داره بقیه عمرتو هم کنار این آدم بگذرونیم یا نه

من از شنیدن حرفاتون قلبا ناراحت شدم حالا شما لحظه به لحظه شو زندگی کردین معلومه آسیب دیدین

ان‌شاءالله که این اتفاق براتون خیر باشه ♥️

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
منم به همین فک میکنم حتی اگر دوست داشتن هم نباشه چطور میشه دید یه نفر اینقد درد میکشه و برات مهم نبا ...

تصمیم گیرنده خودتی باید بشینی ببینی میتونی طلاق بگیری و مهریتو بگیری بری یه پشتوانه مالی باشه برات من بودم که سعی می‌کردم شاغل بشم ولی بی محبتی و بی توجهی و اینجور بی احترامی رو تحمل نمیکردم منظورم اینه نذار شرایط مالی  و حمایت نشدن مجبورت کنه بی احترامی ببینی بی توجهی و درک نشدن تجربه کنی 

عزیزممم خیلییی ناراحت شدم برات واقعا‌. هیچی از بی توجهی و کم محبتی آدمو داغون نمیکنه. شاید از اینکه انقد پول دکتر و سونو داده ناراحت و عصبیه.  هرچند که مشخصه کلا بدعنقه.

نه مث عموی شوهرم ۶۰ سالشه زنش کم خونی معمولی داره، شوهره پرپر میزنه براش، نه طفلی شما.

این وسط هم باید به مریضی بچه دیگه برسی..

زر زر کرد بگو بخاطر نداشتن بیمه تو رفتم پیش ماما، پول خوب میدادم همون دفعه اول بقایا افتاده بود و منم راحت میشدم.

بیشرف.

الان فقط بایددب خودت فکر کنی تا از بحران خارج بشی مسئله شوهرت رو ب بعدا موکول کن

حتما باید از کسی کمک بگیری چند روز پیشت بمونه هم برای نظافت هم پرستاری از خودت و شوهرت هم آشپزی سرحال ک شدی راجع بهش جدی با شوهرت صحبت میکنی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40