2777
2789
افرین به شما . شما هرجور مایلی پذیرایی کن و نسخه خودت برای همه نپیچ ادم اگه درک و شعور داشته باشه سر ...

نسخه خودمو برا همه نپیچیدم 

فقط میگم احترامش واجبه 

حالا سر زده یا اینکه از قبل خبر داده باشن

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

از مهمون سرزده خوشم نمیاد حالیشم میکنم که نباید اینکارو کنه ولییی بد رفتاری نمیکنم تحمل میکنم به قول ...

شما خانومی عزیزم🥰

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بنظر میاد هیچ کار و برنامه خاصی نداریآزاد آزاد!

شما با یه تاپیک من فهمیدی که من آزادم و هیچ کاری ندارم؟؟؟؟؟

نکه شما اداره کشور بر دوشتونه

سرزده جایی رفتن بی ادبانه و خودخواهانه و بی فرهنگانه نیست؟ الان واقعا همه کار دارن مشغول هزارتا کارن ...

اخه ادم واسه خوردن که نمی ره خونه کسی که انتظار هم داشته باشه.اون که سرزده میره خودش نباید انتظار داشته باشه.نظرا متفاوته من که خودم ناراحت نمیشم.مادرم هم از خداشه کسی بره خونه اش بهش سر بزنه.

بعضیا سطح فرهنگ و شعور و تربیتشون همینقدره متاسفانه تو خانواده خوبی پرورش پیدا نکردن 

دست خودشون هم نیست چون اینجوری بزرگ شدن واقعا نمیشه ازشون توقعی داشت 

همچین آدمای سمی رو باید شناخت و تا ابد باهاشون قطع رابطه کرد

آدمی که سر زده می‌ره قطعا توقع غذای آنچنانی هم نداره و قصدش هم قطعا غذا خوردن نیست حالا یه شام ساده درست کنی چی میشه چقدر به مهمون بی محلی کردن زشته واقعا 

آدمهای اینجا واقعا عجیب هستن جدی نگیرکار شما درسته یعنی چی بی محلی کنیم و پذیرایی نکنیم

من نمیگم سر زده رفتن خونه ی یکی کار درستیه ولی اگه همچین موقعیتی پیش اومد ادم نباید بی احترامی کنه

بعضیا سطح فرهنگ و شعور و تربیتشون همینقدره متاسفانه تو خانواده خوبی پرورش پیدا نکردن دست خودشون هم ن ...

بلع عزیزم درسته 

اینکه سر زده جایی رفتن نمیگم کار خیلی خوبیه 

ولی خب بالاخره احترامشون واجبه

وقتی به من و حریم من احترام نمیزاره خبر بده پس احترامش واجب نیس

هرکسی عقیده خودشو داره 

برای عقیدتون احترام قائلم عزیزم

بلع عزیزم درسته اینکه سر زده جایی رفتن نمیگم کار خیلی خوبیه ولی خب بالاخره احترامشون واجبه

صد درصد همینطوره درست نیست سر زده 

چون ممکنه بنده خدا میزبان آمادگی نداشته باشه 

اما بی محلی کردن اونم فقط به خاطر اینکه سر زده اومدن خیلی بده

شما با یه تاپیک من فهمیدی که من آزادم و هیچ کاری ندارم؟؟؟؟؟نکه شما اداره کشور بر دوشتونه

وقتی انقدر برات راحته یعنی وقتشو داری؟

بله من هم بعنوان کسی که دارم توی جامعه ای که هستم کار میکنم بخشی از جامعه رو دارم اداره میکنم!

اگه مثلا درس و دانشگاه دلشتی، ددلاین پروژه داشتی، شب قبلش تا ۴ صبح کارهای دانشگاهتو انجام میدادی، ۶ صبح پا میشدی میرفتی سر کار با کلی مسئولیت و ۶ شب میرسیدی خونه‌قت استراحت و رسیدن به امور خونت هست قطعا اون موقع اون مهمون نه حبیب خداست نه ادم با درک و‌با شعوریه نه اصلا از روابط انسانی آگاهه! 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وقتی انقدر برات راحته یعنی وقتشو داری؟بله من هم بعنوان کسی که دارم توی جامعه ای که هستم کار میکنم بخ ...

بله حرف درسته 

شما شرایطتون سخته 

ولی همه مثل شما نیست شرایطشون 

صد درصد همینطوره درست نیست سر زده چون ممکنه بنده خدا میزبان آمادگی نداشته باشه اما بی محلی کردن اونم ...

بله عزیزم