2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من فقط اینجا میبینم اینطوری هستن و خییییلی برام عجیبه 

ما هرکس هروقت بیاد بی محلی نمی‌کنیم و هرچی داشته باشیم برای پذیرایی از مهمان میاریم

درسته مهمون سرزده ممکنه تو شرایطی بیاد که مناسب مهمون نباشه اما بازم دلیل نمیشه بی محلی کنیم و تحویل نگیریم و پذیرایی نکنیم 

ظاهرا به تاپیک خاصی اشاره میکنید که من نخوندم

ولی احترام دو طرفه است، وقتی من ه مهمون برای وقت و زمان صاحبخونه احترام قایل نباشم و انقدر خودخواه باشم که الان دلم میخواد برم ببینمش باید برم دیگه برام مهم نیست اون تو چه شرایطیه، امتحان مهمی داره، تا دیروقت سر کار بوده الان وقت استراحتشه، با شوهرش دعوا کرده حوصله خودشم نداره، خودش یا بچه اش مریض و بی حالن…. تو این شرایط مهمون بیاد حبیب خدا شاید باشه خدا ازش پذیرایی کنه ولی قطعا حبیب من نیست!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

نه درست نیست هیچی مزاری ولی پولو جوجه‌ کباب کوفت بخورن میخواستم خبر بدن ما برای مهمون هایی که خبر دادن با دعوت کردیم سنگ تموم میزاریم واسه ناخونته هام تا حد امکان پذیرایی میکنیم

به مهمون سرزده احترام بذاری چیز عجیبی نیست 

میگن وقتی مهمون دعوت کردی باید سنگ تمام بذاری واسش 

نگفتن که وقتی کسی سرزده اومد تحویل نگیر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

منم دوست دارم به مهمون احترام بزارینی نی سایتی ها خیلی عجیبن والله

اره والله

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

من که می گم اینجا نظراتی میدن و عقایدی دارن که ادم می مونه اینا واقعا ایرانی هستن یا نه.نظرات و افک ...

سرزده جایی رفتن بی ادبانه و خودخواهانه و بی فرهنگانه نیست؟ الان واقعا همه کار دارن مشغول هزارتا کارن یعنی چی که تو سال ۲۰۲۵ نه زنگی نه پیامی بدون در نظر گرفتن این که طرف اصلا تو خونه چهارتا میوه داره بذاره جلوت ابروش نره پاشی بری یجا ؟ من مامانمم میخاد بیاد سه روز قبل خبر میده اومدیم و خونه نامرتب بود بچت مریض بود خودت از درد پریود داشتی زمینو گاز میگرفتی یا وسط دعوا با شوهرتی 

گدا که نیست ازش پذیرایی نکنن اونم تو رو طرف دیده که رفته خونش

دقیقا

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

والا من فقط اینجا میبینم اینطوری هستن و خییییلی برام عجیبه ما هرکس هروقت بیاد بی محلی نمی‌کنیم و هرچ ...

بله درسته 

ولی بی احترامی واقعا درست نیست

حبیب خداس اما سربار صاحبخونه اس 🤣🤣

این چه حرفیه خوشگل