2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین ادمایی که بعدش میرن غیبت خونتو میکنن نباید اصلا راه داد مگه عدس پلو غذا نیست؟!

دقیقا منم همین رفتار هارو دیدم که دیگه هرکی بخاد سرزده بیاد یا درو باز نمیکنیم زنگم زدن میگم ای وای کاش نیم ساعت پیش زنگ میزدین ما خونه بودیم

بین کسایی ک نزدیکن به هم عادیه سرزده رفتن خونه مادرت یا حتی مادر شوهرت ولی واقعا به نظرم دورتر از فامیل درجه یک احترام اول اینه حداقل نیم ساعت قبل خبر بدن ، وگرنه انتظار پذیرایی درحد چایی و یه املت تخم مرغ بیشتر نباید داشت اگه به اندازه خودمونم غذا داشته باشیم بیاریم خودمون نخوریم اونام نمیخورن بخوریم به اونا نمیرسه ، از بیرون بگیریم شاید بودجه‌مون برای آخر ماه کم بیاد 

کلا هر طرفشو نگاه میکنم منطقی نیست از طرف مهمونا ها ، اونا رو دارم شماتت میکنم وگرنه میزبان که همیشه هرکار ازش بربیاد میکنه که شرمنده مهمونش نشه 

وقتی کمترین غذایی که به مهمون بدین پلو جوجه است خب قطعا پولدارین حتما غذای متوسط هم شیشلیک وماهیچه ا ...

عزیزم ما لریم 

فکر کنم بدونین لرا عاشق کبابن 

یعنی در هفته 3 یا4بار رو کباب داریم 

و وقتی مهمون سر زدع داریم 

مرغ گرم و کباب سریع ترین غذامونه

حالا شاید پلو هم در کنارش نباشه 

و درضمن من شیشلیک و خیلی چیزای دیگه رو هم امتحان نکردم 

اگه کباب کردن ادمو به نظر شما پولدار نشون میده 

اره پس ما پولداریم

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

دقیقا منم همین رفتار هارو دیدم که دیگه هرکی بخاد سرزده بیاد یا درو باز نمیکنیم زنگم زدن میگم ای وای ...

حرفاتون کاملا درست و قانع کننده بود 

مرسی که وقت گذاشتی و نظرتو تایپ کردی گلم🌷💗

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

قربونت دلم خیلی پر بود خدایی 😂

خداروشکر خودتو خالی کردی😂

ببخش اگ بی احترامی بهت کردم