2777
2789
عنوان

سوال کلیشه ای کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 44 پست
باشه حق با شماست با مغز سیب زمینی و روزی ۱۵ ساعت خوندن میشه رتبه یک شد محشره

اراده داشته باشی چرا که نه

خواهشا بی احترامی نکنید به هوش ذکاوت مردم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
اسی به این فک کن که الان عید شدهاگه نخونی اون موقع حسرت اینو میخوری کاش برگردی به آبان از همون آبان ...

راست میگی واقعا

وقتی شروع میکنی نباید به اینده و گذشته فکر کنی✨️

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان، و دوتا از تجربه های من و اطرافیانم، دوماه آخر اندازه ی کل سال کنکور مهمه، ممکنه کسی از تابستون ...

بله حرفاتون کمک زیادی کرد

استمرار مهمه تو این راه

آییی منم کنکوریم نمیدونم چیکار کنم انگیزم بالا برهشما مشاوره دارین ؟

بر اساس تجربه‌ی قبلی نه

خودمون بخونیم بهتره ولی اگه واقعا نیاز داری کسی بالاسرت باشه بگیر

چیزی که این حرفا باعث میشه ادم بفهمه اینه که یا قدم توی مسیر نزار اگه میزاری پرقدرت بزار

بر اساس تجربه‌ی قبلی نهخودمون بخونیم بهتره ولی اگه واقعا نیاز داری کسی بالاسرت باشه بگیرچیزی که این ...

نظرت درمورد رقابتی خوندن چیه 

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

ببین چرا از کاربرای سایت میپرسی که میشه یانه 

ایا قبولی تو وابسته به کاربراس

ایا کاربرای عزیز سایت میدونن که تو قبول میشی 

عزیزم همه چی به خودت بستگی داره اگه واقعا بخوای وبراش تلاش کنی میشه

من دیدم طرف توسه چهار ماه زیر 1000 هم شده ولی واقعا اون سه چهار ماه هزار بار مردن وزنده شدن ولی الان بهترین داتشجوی های پزشکی و دارو... 

نظرت درمورد رقابتی خوندن چیه

خوبه ولی با کسی که واقعا میخونه

برنامه ypt واقعا باعث میشه ساعت مطالعه ادم بره بالا

ببین چرا از کاربرای سایت میپرسی که میشه یانه ایا قبولی تو وابسته به کاربراسایا کاربرای عزیز سایت مید ...

جدی فقط ۳ ماه؟

مشکل من اینه همیشه تو میانه بودم چون احساس امنیت میکردم

از همه خوشیام زدم دنبال مسافرت بیرون گردش با دوستا نبودم از اون طرفم به حد کافی مطالعه نمیکردم

خودمو محدود میکردم اما بی ثمر

همین باعث میشه این سوالو بپرسم و انتظار داشته باشم یکی جوابشو بدونه😢😢

نه نمیشه واقع بینانه بخوای محاسبات ستون کنکور تجربیه شاید بهداشت عمومی یا پرستاری اینا بیاری

چرا نمیشه؟

چندتا از دوستای من با پایه ضعیف از عید شروع کردن اتاق عمل و پرستاری دولتی اوردن حالا درسته دانشگاه شهرستان کوچیک بود ولی دولتی بود

استارتر شما هنوز تا کنکورت وقت هست میشه برسی(مگه اینکه دانشگاه شهربزرگ مثل تهران و تبریز و اصفهان بخوای)

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

جدی فقط ۳ ماه؟مشکل من اینه همیشه تو میانه بودم چون احساس امنیت میکردماز همه خوشیام زدم دنبال مسافرت ...

عزیزم اگه تفریخ نکنی خودتو حبس کنی ولی در کنارش درس نخونی چه فایده تو ده سال بشین خونه وقتی اون طور که باید تلاش کنی نکنی هیچی نمیشی

اره عزیزم اسمشو دقیق یادم نیس الان دانشجو پزشکی اصفهان اخرین کنکورش چند سال پیش بوده وکلا همه چیو میگفت فراموش کرده بود ولی به خودش میاد وسه ماه قبل کنکور روزی 14 ساعت مرتب میخونه  کنکور 1400

چرا نمیشه؟چندتا از دوستای من با پایه ضعیف از عید شروع کردن اتاق عمل و پرستاری دولتی اوردن حالا درسته ...

پرستاری و اتاق عمل تاپ نیست وگرنه منم گفتم این رشته ها رو میشه آورد

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

پرستاری و اتاق عمل تاپ نیست وگرنه منم گفتم این رشته ها رو میشه آورد

شما فرمودین شاید بهداشت و پرستاری بیاره

درحالی که هنوز آبانه و ۸ماه تا کنکور مونده

ایشونم پایشون ضعیف نیست

منم گفتم که پیرا هارو با پایه ضعیف تو ۳ماه میاره حالا با پایه متوسط توی۸ماه میشه رشته تاپ اورد ولی نه دانشگاه تاپ

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎