2777
2789
عنوان

سوال کلیشه ای کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 44 پست

یه کاربر متوهمی رو زیر پستت میبینم که کلا دیدنش باعث میشه بخندم، آدم نسبتا احمقیه

اونو ندید بگیر 

ولی ببین، همه چی به خودت بستگی داره، من دیدم فردی رو که سه سال دبیرستان نسبتا داشت میخوند ولی تهش معلوم شد اون کیفیت رو نداشته و نتیجه دلخواهش هم نیاورد

از طرفی میشناختم کسی رو که با یه پایه نسبتا متوسط یکی از بهترین و تاپ ترین رشته ها رو تهران قبول شد اونم تو چند ماه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه واقعیتو گفتم بهش بعدشم مگه پیرا بده؟ دروغ بگیم ترحم بخره خوبه؟ محاسباتش خوب بود یچیزی همه ی کسا ...

داداش بشین سرجات چرت و پرت نگو 

من خودم ب شخصه کسایی میشناسم که نه پایه خوبی داشتن نه محاسبه خوبی فقط اراده خوبی داشتن 

بعدم کسی نگف پیرا بده اسی پرسیده برای رشته تاپ 

وقتی چیزیو نمیدونی لازم نیس نظر الکی بدی

تو چرا اینقدر عقده ای هستی ؟ کاری به این تاپیک ندارم کلی گفتم تو دلم بود

خب الان نظرمو عوض میکنم بخونه ایشالا میشه نفر اولللللل کنکور 

خوبه؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

اسی فقط میگم به حرف این کاربر خرگوشیتونم گوش ندهتو یکی از تایپیکاش بودمبه شدت حسوده و همین طور هر کن ...

مرسی عزیزم❤️

سعیمو میکنم باید منم درست تلاش کنم تا برسم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
داداش بشین سرجات چرت و پرت نگو من خودم ب شخصه کسایی میشناسم که نه پایه خوبی داشتن نه محاسبه خوبی فقط ...

باشه حق با شماست با مغز سیب زمینی و روزی ۱۵ ساعت خوندن میشه رتبه یک شد محشره

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

اصلا به حرف اینایی که میگن نمیشه گوش نکن اینا خودشون و اطرافیانشون نرسیدن عقده دارن😂😐 اگه از الان ...

مرسیی عزیزم❤️

سعی نه حتما براش میجنگم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️

آهان، و دوتا از تجربه های من و اطرافیانم، دوماه آخر اندازه ی کل سال کنکور مهمه، ممکنه کسی از تابستون شروع کنه ولی اندازه ی کسی که از آبان تلاش کرده نتیجه نگیره، فقط بخاطر نوسانی خوندن، مرگ بچه های کنکوری

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یه کاربر متوهمی رو زیر پستت میبینم که کلا دیدنش باعث میشه بخندم، آدم نسبتا احمقیهاونو ندید بگیر ولی ...

مرسی عزیزم❤️

وای بهم امیددادی