2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بزار حقیقتو بهت بگم ب عنوان کسی که شوهرم هشت ساله اینجوریه بهت میگم امید ب تغییر انچنانی نداشته ...

وای😭😭😭😔به خدا به منم میگن اینچیزا دلیل طلاق نیست بعدی فک میکنی بهتره؟؟؟؟؟؟همش از این مرفا میزننن!

منم همیشه تو تخیلاتم ارزوم بود با دخترم برم لباسای ست بپوشم بربم بیرون و.....ولی به من میگه فقط با خودم میری میایو...

تازه دخترمم باید از چهار پنج سالگی چادر سرش کنیم!

اصلا یه شخصیت پیرمرد عقب مونده داره😭😭😭😭😔

تاپیکای قبیلموبخون عزیزدلم ،خیلی توصیح دادم دورت بگردم😔😔😭

چطوری با شما عقد کرده?

این مشاغل شرط استخدامشون اینه که همسر چادری باسه هزار بار هم تحقیق میکنن باید از اول میرفت سراغ چادری نه که کسی رو ب زور چادری کنه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

خودت، داری به خودت تلقین میکنی که دیگه زندگی برات تموم شده. درصوتیکه جدایی از این آدم میتونه یه شروع ...

غره عزیزم،اینروزا خودم شدم بزرگترین دشمن خودم😭😭😭🤍ممنونم از اینکه نظراتتو با مهربونی بهم گفتی مرسی🤍🤍

وای😭😭😭😔به خدا به منم میگن اینچیزا دلیل طلاق نیست بعدی فک میکنی بهتره؟؟؟؟؟؟همش از این مرفا میزننن ...

خدای من برای من با دخترم اینطور نیست 

تروخدا بخاطر دخترتم شده تمومش کن ینی چی از چهار سالگی دختر من الان چهارسالشه تصورکردم دلم کباب شد

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چطوری با شما عقد کرده?این مشاغل شرط استخدامشون اینه که همسر چادری باسه هزار بار هم تحقیق میکنن باید ...

نه اصلا شرط استهدامشون همسر چادری نیست

زنهای همکارشون اکثرا تازه شیتان پیتانی هم هستن!

اومدن تحقیق کردن از سمت محل کارشون توی محله ما،من دختر سالمی بودن دلیلی برای رد من نبود!

خدای من برای من با دخترم اینطور نیست تروخدا بخاطر دخترتم شده تمومش کن ینی چی از چهار سالگی دختر من ا ...

🤍😭😔خودمم همینو میگم ،میگم بیچاره اون،من چون شوهرمه تحمل میکنم مثلا ،اون از باباش متنفر میشه

نه اصلا شرط استهدامشون همسر چادری نیستزنهای همکارشون اکثرا تازه شیتان پیتانی هم هستن!اومدن تحقیق کرد ...

آخه من چندتا از دوستام همسرشون این شغل رو داره 

همگی تحقیق شد که حتما حتما چادری باشن 

تهران هستی شما؟

🤍😭😔خودمم همینو میگم ،میگم بیچاره اون،من چون شوهرمه تحمل میکنم مثلا ،اون از باباش متنفر میشه

خب جداشو الان ک مثل قدیم نیست طلاق تابو باشه 

عادی شده قرار نیست یه عمر بخاطر یه اشتباه بسوزیو بسازی 

من تجربه خودمو گفتم فردا مثل من عقده ای و افسرده نشی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

نه اصلا شرط استهدامشون همسر چادری نیستزنهای همکارشون اکثرا تازه شیتان پیتانی هم هستن!اومدن تحقیق کرد ...

شاید اونا سالهاست از استحدامشون میگذره 

موقع گزینش حتما باید چادری باشن تا چندسال هم مدام تحقیق میکنن 

قبول نکن چون با این اجبار متنفر میشی ازش

آخه من چندتا از دوستام همسرشون این شغل رو داره همگی تحقیق شد که حتما حتما چادری باشن تهران هستی شما؟

نه عزیزم شهرستان!!!!

نه شرطشون چادری بودن اصلا نیست!

من تا یکسال بعد از عقد هم چادرنمیپوشیدم،یهو‌منو مجبور کرد اینکارو کنم،تازع من مشکلم چادر نیست بخدا،مشکلم رقتاراش و گیرای افراطیشه😔😭