2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

1018 بازدید | 108 پست

بعد از چندسال گذشتن از زندگیتون تغییر کرده؟؟

روی حجابتون گیر میده مثلا گفته چادر بپوشید و اینطوریه ک نمبزاره بدون اون از خونه برید بیرون؟!یا وقتایی ک به حرفش گوش نمیکنید عصبی میشه و قهر میکنه یا میزنه؟!

بنظرتون اللن ک فهمیدم اینجوری تو عقد جداشم یا برم سر زندگی به امید تغییر؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای فرار کن حتما عمرا درست نمیشن شاید هزار سال که از ازدواجتون بگذره یه کوچولو عو۱ شن ولی اون موقع ت ...

جدی میگی شوهر شماهم همینه؟؟!!😔😔واقعا متاسفم

همش میگم بریم زیر یه سقف کنار هم باشیم شاید درست بشه

ولی واقعا ریسک بزرگیه،چون تو عقد که همه چی خوبه برا همه این ادم انقدر منو زجر داده وای به حال سرزندگی

هیچی میسوزمو میسازم راهی ندارم هردومون ازدواج دوممه تحمل شکست دیگه ایو ندارم

😔😔😔چقدر سخت!!!

بنظرتون ازدواج اولتون بدتر بود یا دومتون؟؛

اخه من میگم من شاید بتونم اعتیادو تحنل کنم یروز ترکش بدم

ولی شکاک بودنو واقعا زورم نمیرسه😭😔

جدی میگی شوهر شماهم همینه؟؟!!😔😔واقعا متاسفمهمش میگم بریم زیر یه سقف کنار هم باشیم شاید درست بشهولی ...

بله عزیزم من به خاطرش چادری شدم از خونه نمیرم تنهایی بیرون بدون اون جایی باشم حق آرایش ندارم جدیدا ۶رایشگاهم نمیرم واسه هیچ کاری ابروهامم خودم برمیدارم خیلی سخته خیلی دارم میگم بهت فرار کن منم منتظرم بچه هام بزرگ بشن فرار کنم 

😔😔😔چقدر سخت!!!بنظرتون ازدواج اولتون بدتر بود یا دومتون؟؛اخه من میگم من شاید بتونم اعتیادو تحنل کن ...

اولی معتاد به شیشه شد خیلی سخت بود کنارش توهم میزد قصد ازدواج نداشتم مجبورشدم با این ازدواج کنم

وای فرار کن حتما عمرا درست نمیشن شاید هزار سال که از ازدواجتون بگذره یه کوچولو عو۱ شن ولی اون موقع ت ...

اخه یکی توهمین سایت به من گفته بود درست میشن بری سر زندگیت!باید سیاست داسته باشی و بلذه مار باشی و‌..

من یه دختر ۲۴ساله ام تازه مادرم هم از دنیا رفته😔اصلا نمیدونم باید چیکار کنم دربرابر این مرد😔😭هرروز دارم آب میشم فقط