2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 109 پست
خب جداشو الان ک مثل قدیم نیست طلاق تابو باشه عادی شده قرار نیست یه عمر بخاطر یه اشتباه بسوزیو بسازی ...

الهی بگردم که اینو گفتی😭😔واقعا میدونم تهش افشرده میشم با این ادم،ولی الان غمگین ترین ادم جهانم،حس میکنم از درو دیوار داره برام ناراختی میریزه،از بدشانسیم گله دارم،از اینکه چرا این ادم یذره حرف حالیش نمیشه چرا تو این سن باید اسم طلاق روم باشه😔😭واقعا حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم که اینو گفتی😭😔واقعا میدونم تهش افشرده میشم با این ادم،ولی الان غمگین ترین ادم جهانم،حس ...

یه مدت بگذره از جدایی 

روحیه ت خوب میشه و خوشحال میشی از تصمیم درستت

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

الهی بگردم که اینو گفتی😭😔واقعا میدونم تهش افشرده میشم با این ادم،ولی الان غمگین ترین ادم جهانم،حس ...

عزیزم ب همینا فک کردم درحالیکه چنتا از دوستام همون سالی ک من نامزد بودم جداشدن دوباره ازدواج کردن الان عکساشونو میبینم ک چقد خوشبختن

منم ب حرف مردم ب همین اسم طلاقو اینا فکر کردم جدا نشدم 

بازم خودت میدونی موفق باشی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

عزیزم ب همینا فک کردم درحالیکه چنتا از دوستام همون سالی ک من نامزد بودم جداشدن دوباره ازدواج کردن ال ...

ممنونم تز نظراتت عزیزدلم

امیدوارم خدا به قلب صبورت ارامش بده🤍

ممنونم تز نظراتت عزیزدلمامیدوارم خدا به قلب صبورت ارامش بده🤍

❤️🫂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اره میتونم تو دروان عقد ام ولی خب دختر نیستم!ولی بابام میگه الان جداشو اکه میخوایچون اگه بری سر زندگ ...

دختر نیستی چه چرتوپرتیه 

الان‌مردم با دوس پسرشون میخوابن بعدش میرن بهترین شوهر رو میکنن تو که دیگه همسر عقدی و رسمیت بود کی به این چرتوپرتا اهمیت میده

همچنان امیدوار

دورت بگردم،منم بهت افتخار میکنم که انقدر جسوری🤍امیدوارم منم بتونم این روزارو پشت سر بزارم،واقعا از ...

ممنون عزیزدلم، حتما میتونی🫶🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

غره عزیزم،اینروزا خودم شدم بزرگترین دشمن خودم😭😭😭🤍ممنونم از اینکه نظراتتو با مهربونی بهم گفتی مرس ...

🫂💝

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دختر

من تو اکثر تاپیکات نظر گذاشتم 

خواهش میکنم ازت 

جدا شو

باور کن بعدا به حرف من میرسی و یه نفس عمیق میکشی و میگی راحت شدم خوب شد جدا شدم

خوب نمیشن

خوب نمیشن

بدتر هم میشن

خودشیفتگی خودش بزرگترین درده با پارانوئید قاطی شه میدونی ینی چی؟ زندگیت جهنم خواهد بود جهنم!

بلافاصله‌ هم بچه دارت میکنه که پاگیرت کنه!!!

باور کن باور کن دلم برات کبابه

انکار نکن

به خودت دروغ نگو

اولش سخته

توافقی جدا شو

نگران رابطه ت نباش .. گناه نکردی عقد بودی. اصلا مهم نیست

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️