2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5319 بازدید | 627 پست
تجربه کات داشتی یا یکی دروغ بگه دوست داره فقط برای سو استفاده ؟

تجربه کات داشتم میگم که وقتی شوهرم دید کات کردم یه سال تمام اومد خاستگاری تا خانوادمو راضی کنه، روی خانواده خودشم وایساد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چرا میگن کسی. که دوست داره به خانوادش با دور و بریاش میگه با توعه؟

نمیدونم بعضی ها میگن بعضی هام نه نمیشه از روی این گفت دوست داره یا نداره

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزار بار گفتم پاشو بیا همش میگه میام یک روزی راهت دور ولی میام یک روزی بعدم بیاد اینجا جای خاب نداره ...

بتورم نمیشه انقد ارزشتو آوردی پایین

رابطه راه دور سم خالصه 

اون نمیاد ولی تو بری! 

بعد ازدواج میخواد چی کار کنه ببره شهر غریب بگه حوصله ندارم تو رو ببرم خانوادتون ببینی 

سریع کات کن 

تو‌تماس تصویری رفع نیاز میکنه؟

خاک‌عالم بر سرش 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

ببین نظرت چیه دیلیت بزنم آیدی اینا بدم بهش

نمیدونم فقط باهاش کات کن فقط یه راه ارتباط براش بزار حالا هرچی میخواد باشه

یکسالللل هر روز اومد خاستگاریت یعنی چند بار اومد خاستگاری؟

هر روز که نه😂 ولی هی واسطه میفرستاد بابامو راضی کنن

خب چرا میگن به بقیه بگه ینی دوست داره

خب اگه بازیت بده به خانواده نمیگه چون میترسه از نظر اونا لاشی بنظر بیاد ولی اگه بخوادت و قصدش ازدواج باشه میگه

من با این تاپیک واقعا ناراحت و عصبی شدم

دخترخوب این پسر نمیتونه شماره گیر بیاره با تو حرف بزنه؟ صد در هزار مطئنم نرم افزار خواهرش دروغه

تصویری با ماسک؟ لبو دهنشو میپوشونه از شما میخواد لخت شی؟ این فردا پس فردا با عکسا تهدیدت نکنه خوبه 

این الان اسکرین همه جاتو داره 

نمیخواد شات بگیری ازش 

شاید عکس فیک فرستاده و داره قیافشو میپوشونه

تو پاشی بری یزد هم این شازده نمیاد دیدنت

عاقل باش