2777
2789
عنوان

چجوری سیرابی می‌خورید واقعا برام سواله 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 73 پست

منده یمرم اما نچه گون بونان قاباخ قویون کسدیخ 

اونون سیرابی سین من بوشالدیب تمیزلدیم 

آتام و آتام حال لاری قاریشیردی...

من چوخ عادی تمیزلییرذیم😂

مزاجیم چوخ یاخچیذی هله هله اورحیم قاتیشماز 

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خب سبزی رو میشوریم اون سیرابی رسما توش گو....بوده و بافت یه حیوونه مثل لاله گوشه

خب سیرابی هم میشورن و تمیز میکنن 

سبزی اگه هر آب آلوده ای به پاش ریخته بشه از طریق آوند ها میره تو جسمش با شستن که رفع نمیشه 

حالا بیخیال😂

میدونستی یه سریا بیضه گوسفند هم کباب میکنن میخورن 😂؟(هدف:شب کابوس دیدن اسی) 

من بازم نمیتونم بفهمم آیا برای شما بوی گگگگگگگ....... نمی‌ده یعنی ؟؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عشقتونو عوض کنید ☹️☹️

نمیشه هنوز عاشق نشدی نمیفهمی،لطفا دیگه با ادبیات بد ازش صحبت نکن

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

خب سیرابی هم میشورن و تمیز میکنن سبزی اگه هر آب آلوده ای به پاش ریخته بشه از طریق آوند ها میره تو جس ...

آره دنبلان به عنوان مزه با مشروب میخورن میگن خوشمزس

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

گلم بستگی به نوع شست و شو داره ما اول با آب می شوییم بعد تو آب جوش می اندازیم  بمونه باز دوباره میشوییم وبا ادویه و پیاز فراوان پخت میشه بیار خوشمزه ست در کنارش جگرو قلوه رو جداگانه پخت میشه و بعد باهم سرو میکنیم😋😋

خب سیرابی هم میشورن و تمیز میکنن سبزی اگه هر آب آلوده ای به پاش ریخته بشه از طریق آوند ها میره تو جس ...

اصلا با گوشت رابطه خوبی ندارم عاشق گیاهانم ..... هر جور گیاهی چشم بسته میخورم اما

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

اون دیگه خدایی بدرد نمیخوره هزار تا غلط کرده گوسفند با اون 😂

من خودم خوشمزست🤦

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷