من رل دارم ولی دوبار با پسر غریبه چت کردم که به معنی خیانت یک جورایی یعنی طرف فکر میکنه داری خیانت میکنی که با پسر چت کردی ولی هر دوبار رلم منو بخشید کسی که خیانت کنه ولی بازم طرف ببخشه یعنی خیلی دوسش داره ؟ خیلی دوسم داره که با این حال بازم منو بخشید؟
اگه دختررو دوست داشته باشن از دیدنش لذت میبرن دختره زشت باشه یا بدشون بیاد ازش که نگاشم نمیکنن
همه مردا هیزن نگاه میکنن خیلی ساده ای
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی دیلیت نزنم فقط باهاش حرف نزنم جواب پیاماشو ندم یا دیلیت بزنم ؟
جواب پیاماشو نده حدود یه هفته، براش یه راه بازگشت بزار که اگه پشیمون شد بتونه باهات تماس بگیره
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
کنم. اینکه تو باهاش دوست شی یا نه هیچ سود و ضرری بهم نمیرسونه فقط دلم نمیخواد یه پسر دختر و بازیچه خودش بکنه عشق چشمات و کور کرده من چیزهایی میبینم که تو نمیبینی