2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5317 بازدید | 627 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس وقتی ۱۳ سالت بود از کجا فهمیدی عاشقته؟

ما همسایه بودیم دختر داییش هم همسایمون بود همکلاسی منم بود از اون پرسیده بود اون دختر کیه من ازش خوشم میاد اونم رفته بود به همه گفته بود😂

رفتار خودشم تابلو بود خودم احساس میکردم. هرجا منو میدید زل میزد بهم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یعنی کمتر از یکسال عقد کردین؟ آنقدر زود رفتی خونه خودت؟

نه 14 ماهه تقریبا عقد کردیم سه ماه بعد عقد عروسی گرفتیم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

ما همسایه بودیم دختر داییش هم همسایمون بود همکلاسی منم بود از اون پرسیده بود اون دختر کیه من ازش خوش ...

بعد از ۱۷ سالگی تا بیست و یک سالگی هیچ ارتباطی با هم نداشتین قراری چیزی ؟

معتاد بودن بیماری ؟

دقیقا ، چت با جنس مخالف به مرور زمان میشه عادت که همون اعتیاد یا بیماری حساب میشه الان با دو نفر چت می کنی برات اسمی نداره ولی اگه ادامه دار باشه اسمش تغییر می کنه ، الان کلی آدم تو دنیایی مجازی با هم چت می کنند بدون اینکه بدونند طرف کیه یا حقیقت داره حرف هاش یا نه ولی چون اعتیاد به چت کردن با طرف رو پیدا کردن اسم شو میزارند عشق یا وابستگی و.... 

اگه چت بدون منظور اسمش  خیانت یا اعتیاد یا بیماری نیست پس چیه ؟!!!

دقیقا ، چت با جنس مخالف به مرور زمان میشه عادت که همون اعتیاد یا بیماری حساب میشه الان با دو نفر چت ...

اونایی اسمش میزارن عشق و وابستگی همزمان با چند نفر چت میکنن میگن ما عاشق همشونیم که خیلی ببخشید لاشی آن نه من 

اونایی اسمش میزارن عشق و وابستگی همزمان با چند نفر چت میکنن میگن ما عاشق همشونیم که خیلی ببخشید لاشی ...

اسی از نوع صحبتت متوجه شدم خیلی دختر خوبی هستی قدر خودتو بدون ، هر چی بوده گذشته فراموش کن اون چت کردن رو اگه رل تو دوست داری و اونم دوست داره با همین یه نفر ادامه بده و خوشبخت شید با هم ، افکارتو به سمت اشتباهاتت قبلت نبر ، منم اگه هی توضیح میدم از دوست داشتن تو نمیخوام دوباره اشتباه بکنی چون میدونم اهل دوباره اشتباه کردم نیستی

بابا بده بعدش پاک کن سریع

نه عزیزم ببخشید😂

چجوری میخای او بری آخه از کجا میخان بفهمن اینجا پیام دادی ؟

نمیدونم🤦‍♀️

ولی خب بیخیال تونستی تگم کن یاهم خصوصی پیام بده