2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم میاد خونه یموقع میگه پس این بوی غذای خوب از خونه ی ما میاد 

بوش کل ساختمونو برداشته یکی از همسایه هامونم همینه درست کنه کل ساختمون پخش میشه بارداریم خیلی اذیت شدم مخصوصا اینکه خودم نمیتونستم غذا درست کنم و بوی خفن غذاهای اون دیوونم میکرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خب چی میریزی تو غذاهات مثلا؟من واقعیت بویاییم ضعیفه چندساله و تاحالا بوی غذای همسایه رو حس نکردم متا ...

تو آپارتمان ما

بخصوص آخر هفته ها

وقتی میری تو راهرو انواااع و اقسام بو میاد😅😅

خب چی میریزی تو غذاهات مثلا؟من واقعیت بویاییم ضعیفه چندساله و تاحالا بوی غذای همسایه رو حس نکردم متا ...

مرغ رو بذار توی مواد دوتا فلفل دلمه زعفرون دارچین زردچوبه اب لیمو یا اب نارنج اگه میخوای زرشک پلو کنی مواد جداکن سرخ کن  یع ردیف مرغ بذار روش زعفرون بریز و وقتی داشتی مواد سرخ می کردی مغز لیمو بهش اضافه کن و وقتی زعفرون ریختی روی مرغ روش مواد بریز همینجوری تکرار کن و اخر سر ابی که از مواد مونده بریز رو مرغ و کمی ابجوش اضافه کن درشو ببند الوچه هم می تونی اضافه کنی ته دیگ زعفرونی و کنجدی بذار در اخر هم برنج با زعفرون زرشک خلال پسته تزبن کن

مرغ رو بذار توی مواد دوتا فلفل دلمه زعفرون دارچین زردچوبه اب لیمو یا اب نارنج اگه میخوای زرشک پلو کن ...

یعنی اگه بخوای زرشک پلو درست کنی دیگه لازم نیست بخوابونی تو مواد؟

تن‌تشنه مثل خورشید، بی‌سرزمین‌تر از باد