2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4027 بازدید | 540 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم قصدم خیانت نبوده از ته دل ولی شما گفتی خیانت کردی از قصد

خب خیانت کردی ، اسی یا معنی تعهد به رابطه رو نمیدونی یا معنی رابطه رو .

وقتی با کسی رل میشی یعنی حق نزدیک شدن یا صحبت با مرد غریبه رو نداری آره می تونی راجب کار با همکارت یا به عنوان دانشجو با همکلاسیت راجب جزوه صحبت کنی نه با کسی که به قول خودت اصلا نمیدونی کیه و شیطون گولت زده رفتی صحبت کردی هر چقدر بگی اون لحظه تو فکرم چیزی نبود قبول نیست نیتت مهم بود باهش شده چند دقیقه صحبت کردی خب چه دلیلی داشت اینو خودت و وجدانت میدونه ولی اصل صورت مسائله تغییر نمی کنه خیانت حساب میشه

نه اشتباه نمی کنی کاملا درسته ولی یه موضوعی هست تو اطمینان داری با اون کسی که هستی اونم فقط با تو حر ...

موافقم ، من اصلا ب خاطر همین چیزها از ارتباط با جنس مخالف دوری می کنم الان محال وارد رابطه بشی ولی آسیب نبینی با چیزهای که می بینم و میشنوم جامعه ترسناک شده

می‌دونم عادی نیست ولی من ذاتا پسر باز هم نیستم

بزار با یه مثال بگم قضیت چیه ، یکی سیگار می کشه یکی قلیون یکی مواد و.... ولی از هر کدوم سؤال کنی همشون میگن ما معتاد نیستیم برای سرگرمی .

الان قضیه ی شماست پسرباز نیستی ولی اهل چت که بودی ؟! 

هر دو تو جامعه برای مردم با یه چشم دیده می شند هر دو یه جور بیماری هستش

چرا همون ۱۷ سالگی وارد رابطه نشدین؟

وا خب اون ۱۷ سالش بود من 13 وقت رابطه نبود که

همم اون بعد چند سال اومد سراغم و ازم خواست باهاش دوست بشم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یعنی چند ماه عقد کردین؟

من ازدواج کردم خونه خودمم کمتر از یه ساله

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

یکی تو نی نی سایت بشناستی ؟ بعد به شوهرت بگه آیدی داده زنت ؟😂😐

آره خب اینم فوبیای منه دیگه

از این میترسم اینجا لوبرم😂

روز اول که دیدت بهت چی گفت دقیقا ؟

اولش بهم پیام داد بیست و یک سالش بود

اخه تو شهر شما اکثرا زود ازدواج می کنن و اکثرا عاشق همدیگه میشن شهر ما زیاد اهل عاشقی کردن و اینا نی ...

آره تقریبا 70 درصد ازدواجا عاشقانس

اونایی هم که فکر میکنیم سنتی هستن بعدا میفهمیم دوست بودن😂

اخی عزیزم ان شاالله با یکی که عاشقت باشه و عاشقش باشی ازدواج کنی❤

مگه میدونی برا کدوم شهرم🤔