2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4208 بازدید | 541 پست
نه اصلا نری هااااخودتو کوچیک نکن. بگو اگه دوسم داری خودت بیا شهرم منو ببین اینجوری میفهمی واقعا دوست ...

هزار بار گفتم پاشو بیا همش میگه میام یک روزی راهت دور ولی میام یک روزی بعدم بیاد اینجا جای خاب نداره چی بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شرایطم باید چجوری باشه چند تا نشانه عشق واقعی رو بگو 😂😂

خب مثلا بخاطر پول و خانواده و اینا ممکنه بقیه بیان سمت ادم ولی چون شوهرم هیچ چیزی دربارم نمیدونست مطمئنم بخاطر خودم بوده... عشق هرکی فرق میکنه هرکس نظر متفاوتی درباره عشق داره باید تو این پنج ماهه از رفتارش متوجه این شده باشی که واقعا عاشقت هست... یه راه که بفهمی واقعا دوست داره یا نه اینه که بهش بگی بیاد شهرتون. من با شوهرم تو دوران دوستی کات کردم ترسید از دستم بده اومد خاستگاری

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب اول که عکسمو دید بعدم توی تماس تصویری همو دیدیم دیگه تصویری طرف ببینی عاشقش نمیشی ؟

چرا میشه.. ولی کمه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب مثلا بخاطر پول و خانواده و اینا ممکنه بقیه بیان سمت ادم ولی چون شوهرم هیچ چیزی دربارم نمیدونست مط ...

خب از کجا بفهمم تو این پنج ماه مثلن عاشقمه یا نه چند تا مثال بزن فکر کنم ببینم چجوریه

خب اون تا اون موقع که بیاد چند سال گذشته من برم بهتره چون دو روز راهه فکر نکنم اینهمه رانندگی کنه بی ...

اگه دوست داشته باشه میاد.... اگه میخوای ببینی دوست داره با این موضوع امتحانش کن عمرا نرو که اگه دوستم داشته باشه ازت زده میشه جای مرد و زن و عوض نکن اون باید بیاد دنبالت نه تو دنبال اون

دیگه از کجا میتونم بفهمم واقعا دوسم داره یا نه ؟

غیر این دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اخه من که ندیدمش

اگه دوست داشته باشه میاد.... اگه میخوای ببینی دوست داره با این موضوع امتحانش کن عمرا نرو که اگه دوست ...

مجبورم خب این تنها فرصتی که میتونم ببینمش می‌دونی چقدر واسه دیدنش لحظه شماری میکنم خودتو بزار جای من

ولی تجربه رابطه داشتی میتونی تشخیص بدی

خب رابطه حضوری با مجازی فرق داره... من شوهرم همسایمون بود وقتی باهاش کات کردم عین آواره ها شده بود ولی تو که از پشت گوشی نمیتونی ببینیش

هزار بار گفتم پاشو بیا همش میگه میام یک روزی راهت دور ولی میام یک روزی بعدم بیاد اینجا جای خاب نداره ...

مگه شهرتون هتل یا مسافر خونه نداره!  مگه رستوران و سوپر مارکت نداره؟! 

داره بهونه میاره