2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4514 بازدید | 542 پست
عجیبه رفتارش ینی دوسم داره یا یک چیز دیگه هست این وسط ؟

اگه ازدواج کرده بودین با اطمینان میگفتم دوست داره

ولی الان شاید رابطه زیاد براش مهم نیس اینو خودت باید باتوجه به شرایط بسنجی

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تو تماس تصویری یک چیزایی میخاد که نباید خودت بفهم چی میگم

چند وقته با همین؟ 

تازگی ها میخواد یا از اول همینجوری بوده؟ 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

خب چجوری بفهمم دقیقا ؟ میشه بگی نشانه های اینکه دوسم داره چیه

خب اگه با این کارت زیاد ناراحت شده باشه قهر و دعوا و اینا بعدش طاقت نیاره دوباره بیاد سمتت یعنی دوست داره ولی اگه راحت کنار اومده باشه یعنی رابطه براش جدی نیس

پنج ماه نه اول ها نمی‌خواست ولی دوماه تقریبا فکر کنم هست یکی در میان زنگ میزنه میگه فلان کار بکن

نمیدونم عزیزم میگن پسری اگه واقعا به قصد ازدواج بخوادت این چیزا رو نمیخواد ولی فک کنم اشتباهه چون بالاخره ذاته مرده دیگه 

خب اگه با این کارت زیاد ناراحت شده باشه قهر و دعوا و اینا بعدش طاقت نیاره دوباره بیاد سمتت یعنی دوست ...

والا میخاست کات کنه از بس عصبی بود ولی موند گفت خیلی عصبیم کردی گفتم چرا بلاک نکردی ؟ گفت چون دوست دارم بهت دلبستم

نمیدونم عزیزم میگن پسری اگه واقعا به قصد ازدواج بخوادت این چیزا رو نمیخواد ولی فک کنم اشتباهه چون با ...

دقیقا منم میگم پسر دست خودش نیست ممکنه واقعا دوست داره ولی نیازش هم میخاد ممکنه برعکس هم باشه دوست نداشته باشه نیازشو فقط بخاد 

نمیدونم عزیزم میگن پسری اگه واقعا به قصد ازدواج بخوادت این چیزا رو نمیخواد ولی فک کنم اشتباهه چون با ...

ولی ببین من هر چی میگم نمیخام ول کن باز پیله میکنه این بده برای همون دچار تردید شدم که منو برای خودم میخاد یا چیز دیگه

والا میخاست کات کنه از بس عصبی بود ولی موند گفت خیلی عصبیم کردی گفتم چرا بلاک نکردی ؟ گفت چون دوست د ...

اره خب فک کنم دوست داره اگه نداشت همینو بهونه میکرد میرفت سراغ یکی دیگه

اره خب فک کنم دوست داره اگه نداشت همینو بهونه میکرد میرفت سراغ یکی دیگه

ولی یک چیزی هست شمارش مال خواهرش میگه خواهرم یک نرم افزار داره تماسامو ضبط می‌کنه شماره طرفم در میاره برای همون میگه نمتونم بهت شمارمو بدم من هیچ شماره ای ازش ندارم ینی دروغ میگه ؟

ولی ببین من هر چی میگم نمیخام ول کن باز پیله میکنه این بده برای همون دچار تردید شدم که منو برای خودم ...

باور میکنی دوست پسر منم میخواست؟ 😂

حتی بهم میگفت بیا خونه مجردیم... اما من از خط قرمزام کوتاه نیومدم . الان شوهرمه😂