من رل دارم ولی دوبار با پسر غریبه چت کردم که به معنی خیانت یک جورایی یعنی طرف فکر میکنه داری خیانت میکنی که با پسر چت کردی ولی هر دوبار رلم منو بخشید کسی که خیانت کنه ولی بازم طرف ببخشه یعنی خیلی دوسش داره ؟ خیلی دوسم داره که با این حال بازم منو بخشید؟
عشقم در نگاه اول نبود، اهل دوستی هم نبودم برای همین عجیب نیس
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
التماس میکرد😂 میگفت غیر تو دیگه نمیتونم هیچ کس و دوست داشته باشم بدون تو این شهر نمیتونم بمونم اگه باهم ازدواج نکنیم برمیگردم تهران دیگه هیچوقتم نمیام اینجا یه استوری گذاشته بود خدایا هرگز عشق کسیو که قسمتمون نیس تو قلبمون ننداز😂 یعنی بعد این استوری قلبم شکست ها بعدش نظرم عوض باهاش دوست شدم... هیی چقدر دلتنگ اون روزا شدم🥲
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥