من رل دارم ولی دوبار با پسر غریبه چت کردم که به معنی خیانت یک جورایی یعنی طرف فکر میکنه داری خیانت میکنی که با پسر چت کردی ولی هر دوبار رلم منو بخشید کسی که خیانت کنه ولی بازم طرف ببخشه یعنی خیلی دوسش داره ؟ خیلی دوسم داره که با این حال بازم منو بخشید؟
پسرا زیاد دیگه جدیش می کنن همیشه مثلا می خوان بگن نگااا من زور دارماا والا داشم من پر زورتر از توام ...
آره ولی واقعانم جدی بودش این یکی😂
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
پس از قبل جرقه زده شده بود همسایه پمسایه ام بودین باعث شده بود شوهرت تو گروهه باشه 😁
اهوم😁
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
عه پس اومدی اینجا. خودت اهل کجایی؟ اره از نظر خودمون شبیه نیستیم ولی یکی غیر ترک شباهت میده ما رو به ...
اره اومدم قشنگههه من واسه شهر بارونم می دونی کجاس؟😁اخه شبیهین من با ترکام رل زدم اکثرا شبیهین ولی با زنجانی نه تا به حال الانم که موندم برم سمتای اکیپ و اینا اگه خدا قبول کنه و بذاره و بچه هامون رل نزنن😂
اره اومدم قشنگههه من واسه شهر بارونم می دونی کجاس؟😁اخه شبیهین من با ترکام رل زدم اکثرا شبیهین ولی ب ...
شمالی؟
اره دیگه هر قومی ژنتیکش شبیه همه
آره اکیپ ها خیلی باحالن ولی مواظب باش مثل ما دعوا نشه😂
عه اهل کجایی مگه؟ شوهر من بگیر بود بیای تو فامیل چند تا چند تا دارن پسرا😂 داداشم 22 اون یکی داداشم1 ...
اره والا با پسرای ترک رل زده بودم منو ناامید کردن از همه خوششون میومد گفتم دیگه ترک نه با همه هستن چون دیگه از اون موقع ترک و سید دوس ندارم البته جسارت نباشه😂عه پس چهارتایین خوش باشین در کنار همدیگه
اگر از قبل توافق کردید چت معمولی هم به منزلهی خیانت هست حق با ایشونه
اگر نه، به طور معمولی و کلی چت معمولی به معنای خیانت نیست که این نشون میده حق با شماست
(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همهی مذهبیهای گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همهی اقلیتهای فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همهی اقلیتهای جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی. خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید دختر زیر ۱۸ سال نمیتونه رای بده؛ نمیتونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازهی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفرهی عقد رو داره! هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7
اره والا با پسرای ترک رل زده بودم منو ناامید کردن از همه خوششون میومد گفتم دیگه ترک نه با همه هستن چ ...
سید؟ من سیدم🤣
از خداتم باشه بیای قاطی ما ترکا بشی😎😅
ببینم ترک کجا بودن؟
خیلی ممنون😘
بهترین کارو می کنی قبل اینکه کلا بچه دار شی کلی چیز بخون بعدا بچه بیار که بتونی یه پسر یا دختر خوب تحویل جامعه بدی 😁چیزی که من می ترسم می ترسم تو اینده ام اگه پسردار شدم لاشی و هول بار نیاد پسرا با احساسات من بازی کردن ولی دوس ندارم پسری داشته باشم با احساسات دختری بازی کنه قبلش باید کلی چیز یاد بگیرم اصلا بخوام همون 30 ازدواج کنم باید کلی چیز یاد بگیرم قبلش
بهترین کارو می کنی قبل اینکه کلا بچه دار شی کلی چیز بخون بعدا بچه بیار که بتونی یه پسر یا دختر خوب ت ...
آره درسته... من فوبیای همون بدنیا اوردنش و دارم بزرگ کردنش پیش کش😂
کلااا پسرا مث اون بهتاش پایتختن من جنگی بیمه من یلی بیمه 😂
😂😂😂اره مخصوصا دخترم کنارشون باشه