این که صد البته ادم وقتی بچه هست هنوز پخته نیس یه سری چیزا رو واسه خودش پررنگ می کنه که ده سال دیگه میگه این اونقدرام مهم نبود تو زندگیم من بزرگش کرده بودم
اره ولی متاسفانه هنوز خیلیا این ذهنیت براشون به ارث رسیده که فقط با کمک یه مرد من می تونم فلان شم بسار شم که اشتباه محضه به نظرم
اگه رو خودت کار کنی وقتی بزرگ شی ناخوداگاه ادمای لول بالا میان سمتت دیگه اونایی که همکارتن تو یه رشته تحصیل کردین هم عقیده این و هم فکر الان شما هم به احتمال زیاد دانشگاه رفتین دیگه چه رشته ای مثلا رفتین؟اگه رفته باشید می بینید ادم هر چقد تو همون دانشگاه مقطعشو ببره بالاتر ادمای هم لول و هم عقیده خودشو پیدا می کنه
بحث رل و اینا مشکلش اینه که ما دخترا اکثرا عجولیم دوس داریم زود زود به دستش بیاریم و خودتونم می دونید پسرا این شکلی نیستن مخصوصا تو این دوره زمونه که پات بمونن تا تو کارتو پیدا کنی مستقل شی رشد کنی و بعدا باهات ازدواج کنه کمتر کسی الان پات می مونه ولی با این حال باز خیلیا رل می زنن رل زدن به صورت جدی بد نیس نه ولی باید از چارچوبت نیای پایین که اسیب ببینی باید طوری باشه که خونواده در جریان باشن و خودت در اون سنی باشی که خوبو از بد تشخیص بدی و بدونی چن سال دیگه واقعا تصمیمون جدیه و می خوایم ازدواج کنیم این دوستی که هدف جدی ای پشتشه و هر دو اطمینان دارن دو سه سال دیگه ازدواج می کنن این اوکیه ولی نه همینطوری بی هدف که چی تهش که چی به چی می خوایم برسیم والا من صحبت کردم فقط خودم بیشتر اسیب دیدم