2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3901 بازدید | 537 پست
چند سالگی فهمیدی دوسش داری همون ۱۷ ؟

نه کمتر😂گفتم که هردو بچه بودیم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چه گولی ؟

شوهرم انقدر عجز و ناله کرد گولم زد😂وگرنه من اهل دوستی نبودم اونم تو سن کم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه بار منم با همسایه ام چش تو چش شدم به قول شما از اون زلا عادیه زل زدن تو سنین نوجوونی 😂

این فرق میکرد😂 زل ساده نبود کار هرروزش بود

ولی خب ادم هاج و واج می مونه کدوم عشقش واقعیه کدوم فیکه ولی دختر و پسرای ترکو اره قبول دارم همیشه زر ...

کار خوبو تو میکنی کیفتو بکن بعد ازدواج کن... اهان 😂😂😂

چه قشنگ می‌دونی بعضی وقتا با خودم میگم چه داستان های عاشقانه ای وجود داره چه عشق هایی وجود داره که م ...

نه غصه نخور والا خیلی از ما ادما تجربه نکردیم تنها نیستی عشق اصلا حقیقت نداره اون عشق های اتشینم یه روزی تکراری میشه واسه ادم

اره بخدا من اصلا با ازدواج حال نمی کنم که هیچ یه فوبیای عجیب غریبی دارم کلا از اون چیزا بدم میاد از طرفیم عاشق این گروه های دانشگاهیم اکیپ می شین تو دانشگاه پسر دخترا اونطوری ولی خب البته بچه خوباش نه از اون دوزاریا 😄

اره دیگهههه خیلییی خوبه به نظرم ازدواج و دوستی محدودیت میاره که دیگه نتونی خنده کنیو شاد باشی با بقیه پسرای هم سن و سالت حالا چه دانشگاه چه سرکار بنده فراری ام از این محدودیتااا 😂

اره دقیقااا خواهر منم 25 26 سالشه ولی تو رابطه با کسی نبوده میگه باید با ادم امن تو رابطه بوددقیقااا ...

آدم هر چقدر سنش می ره بالاتر عاقل تر میشه به نظرم ، 

الان ماها متوجه شدیم بدون مرد هم میشه زندگی خوب و خوش داشت میشه مستقل شد سرکار رفت و حتی به ثروت هم رسید .

در صورتی که تو سن کم بیشتر دخترا دنبال شهرت و ثروت و زیبایی طرف مقابل هستند اگه بدونند تو آینده خودشون شاید از مردها هم سرتر میشند اگه درس بخوانند و تلاش کنند هیچ وقت دغدغه هاشون دوستی با پسر نمیشه .

بحث ازدواج جداست حالا اینکه تو آینده یکی از یه دختر خوشش بیاد و خواستگاری بیاد خب دختر هم ببینه مرد کاملی می تونه ازدواج کنه ولی من پاتنر و رل و اکس و.... اصلا به هیچ عنوان قبول ندارم آخرش دختر آسیب می بینه و بدبخت میشه

آدم هر چقدر سنش می ره بالاتر عاقل تر میشه به نظرم ، الان ماها متوجه شدیم بدون مرد هم میشه زندگی خوب ...

این که صد البته ادم وقتی بچه هست هنوز پخته نیس یه سری چیزا رو واسه خودش پررنگ می کنه که ده سال دیگه میگه این اونقدرام مهم نبود تو زندگیم من بزرگش کرده بودم

اره ولی متاسفانه هنوز خیلیا این ذهنیت براشون به ارث رسیده که فقط با کمک یه مرد من می تونم فلان شم بسار شم که اشتباه محضه به نظرم

اگه رو خودت کار کنی وقتی بزرگ شی ناخوداگاه ادمای لول بالا میان سمتت دیگه اونایی که همکارتن تو یه رشته تحصیل کردین هم عقیده این و هم فکر الان شما هم به احتمال زیاد دانشگاه رفتین دیگه چه رشته ای مثلا رفتین؟اگه رفته باشید می بینید ادم هر چقد تو همون دانشگاه مقطعشو ببره بالاتر ادمای هم لول و هم عقیده خودشو پیدا می کنه

بحث رل و اینا مشکلش اینه که ما دخترا اکثرا عجولیم دوس داریم زود زود به دستش بیاریم و خودتونم می دونید پسرا این شکلی نیستن مخصوصا تو این دوره زمونه که پات بمونن تا تو کارتو پیدا کنی مستقل شی رشد کنی و بعدا باهات ازدواج کنه کمتر کسی الان پات می مونه ولی با این حال باز خیلیا رل می زنن رل زدن به صورت جدی بد نیس نه ولی باید از چارچوبت نیای پایین که اسیب ببینی باید طوری باشه که خونواده در جریان باشن و خودت در اون سنی باشی که خوبو از بد تشخیص بدی و بدونی چن سال دیگه واقعا تصمیمون جدیه و می خوایم ازدواج کنیم این دوستی که هدف جدی ای پشتشه و هر دو اطمینان دارن دو سه سال دیگه ازدواج می کنن این اوکیه ولی نه همینطوری بی هدف که چی تهش که چی به چی می خوایم برسیم والا من صحبت کردم فقط خودم بیشتر اسیب دیدم

یعنی هر روز زل می زد یا خداااا یاد پیشیا می افتم😂شکر خدا چش رنگی تشریف نداشتن

نه چش رنگی نیس😂آره خیلی باحال بود کلا