2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3857 بازدید | 537 پست
شمالی؟ اره دیگه هر قومی ژنتیکش شبیه همهآره اکیپ ها خیلی باحالن ولی مواظب باش مثل ما دعوا نشه😂

اره رشتی ام اگه اومده باشی شهرمون شهرداریش خیلییی معروفه

اره مثلا ما رشتیا دماغامون بزرگه با پس کله مون 😂

دیگه دعوا ام بشه کاری از دست من بر نمیاد حالا دعواتون سر چی چی بود؟

اره رشتی ام اگه اومده باشی شهرمون شهرداریش خیلییی معروفهاره مثلا ما رشتیا دماغامون بزرگه با پس کله م ...

اولش که یه عده رو شوهرم قمه کشیده بودن 😂رگش و زده بود💔 دوستاش اونجا بودن از مجرما پول گرفتن نیومدن شهادت بدن مجرم تبرعه شد شوهرم با دوستاش دعوا کرد بعد دختراهم طرف اونا در اومدن بامن دعوا کردیم حالا یکیشونم اویزون شوهرم بود حسابش و رسیدم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید؟ من سیدم🤣از خداتم باشه بیای قاطی ما ترکا بشی😎😅ببینم ترک کجا بودن؟ خیلی ممنون😘

حدس می زدم حدسم درست در اومد دیگه منو ببخش بدی دیدم ولی من خودمم حسینی ام باید سید میشدم که نشدم از یه طرف میگم خدا رو شکر از یه طرفم تور رگ دارم همون رگ دیوونه دارم 😂والا نمی دونم چرا دوس ندارم باشم دارم تلاش می کنم ولی زبون ترکی استانبولی یاد بگیرم ولی بیام قاطی ترکا ترکی اذربایجانی بلد نیستم بعدا غیبت می کنن پشت سرم بد میشه اینطوری هیچی نمی فهمم من بدبخت اون وسط 😂خدمت شما عرض کنم ترک طارم ترک قزوین یکی مادرش ترک تبریز یکی دیگه ام فک کنم اذربایجان زیاد ترک بودن 

خواهش می کنم ❤🥰

اولش که یه عده رو شوهرم قمه کشیده بودن 😂رگش و زده بود💔 دوستاش اونجا بودن از مجرما پول گرفتن نیومدن ...

یا خداااا اینا چرا اینطوری ان به رگ دست شوهرت چیکار داشت ملت دیگه رد دادن حقیقتااا 😐حالا اون دختره شوهرتو چیکار داشت دختره اویزوون بود یا نه یه پسر ؟

حدس می زدم حدسم درست در اومد دیگه منو ببخش بدی دیدم ولی من خودمم حسینی ام باید سید میشدم که نشدم از ...

از کجا حدس زدی سیدم کلک😉 یعنی میگی سید ها دیوونن🙄 ترکی استانبولی یاد بگیری نصف راهو اومدی

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حدس می زدم حدسم درست در اومد دیگه منو ببخش بدی دیدم ولی من خودمم حسینی ام باید سید میشدم که نشدم از ...

خب زنجان اردبیل تبریز همشون آذربایجانن دیگه🙄😂

طارم همون زنجانه دیگه😐 ماشالله با همه دوست بودی من خودم این همه ترک یجا ندیدم😂

طبیعی ترسناکه وحشتناکه اصلاااا چه برسه سزارین کلا از ازدواج و بعدش حتی فراری ام 😂

اهومم 🫣🥲🥲

یا خداااا اینا چرا اینطوری ان به رگ دست شوهرت چیکار داشت ملت دیگه رد دادن حقیقتااا 😐حالا اون دختره ...

شاخ اینستا بودن مثلا😂😐

دختر اویزونش بود 

عزیزم دیگه کاملا نامحسوس توهین کردی ها😂 از یطرف میگی سید ها رگ دیوونگی دارن از یه طرفم میگی همه ترکا بهم بدی کردن😐😂 نه بالام جان شایدم مشکل از خودت بوده مگه میشه این همه آدم بد باشن داداشمون خیلی خوب بودن(بر نخوره ها دارم شوخی میکنم، اخه شنیدی میگن ترکا همیشه طرف همو میگیرن حتی اگه مقصر باشن) 😂 ولی عزیزم ما ترکا هرچقدرم که بگی گل سر سبدیم😎😎😎😂