گلم اگر دیدی تو یک مسیر هعی به در بسته میخوری باید مسیرتو تغییر بدی و تلاشتو ادمه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
مثلا من رفتم یه رشته بیخود ۱۰ سال درس خوندم همه میگن چفدر تلاش کرد الانم کار نیست خوب من شم اقتصادی نداشتم بلد نبودم چه مسیری بزم چه رشته خوبی برم..حالا تلاشهامم ببخشین بخوره تو سرم
ده ها باررفتم برای استخدام شدن با ۴ اختلاف رد شدم ده ها بار بارها رفتم سراغ ی کاری خوب بوده اولش یه ...
همینکه تلاش کردی عالیه ولی الان داری تسلیم ذهنت میشی. که میگه بازم تلاش کنی شکست مراقب باش
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.