2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4340 بازدید | 541 پست
خب چرا چت نمیکردین یا قرار نمیزاشتین یا تلفنی پنهانی صحبت کنین ؟

گفتم که من اهل دوستی نبودم بعدا نظرم عوض شد

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

موافقم ، من اصلا ب خاطر همین چیزها از ارتباط با جنس مخالف دوری می کنم الان محال وارد رابطه بشی ولی آ ...

اصلا به سختی میشه ادم قابل اعتماد و راستگو و ایمن و متعهد پیدا کرد متاسفانه جسارتا شما چن سالتونه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به سختی میشه ادم قابل اعتماد و راستگو و ایمن و متعهد پیدا کرد متاسفانه جسارتا شما چن سالتونه؟

دقیقا ،  24 

مجردی بهتر از متاهل بودن از هر نظر ، ازدواج های الان نهایت اوج خوشبختیش 3 سال بعد اون رفتار و خیانت یکی از طرفین رو میشه تو زندگی 

آره تقریبا 70 درصد ازدواجا عاشقانساونایی هم که فکر میکنیم سنتی هستن بعدا میفهمیم دوست بودن😂اخی عزیز ...

ولی خب ادم هاج و واج می مونه کدوم عشقش واقعیه کدوم فیکه 

ولی دختر و پسرای ترکو اره قبول دارم همیشه زرنگن البته دختر پسرای ترکی که با همدیگه ازدواج می کنن

انشاالله ولی خب به وقتش من دوس ندارم حالا حالاها ازدواج کنم دوس دارم رو رشد فردیم و تحصیلیم کار کنم ولی ارتباط عاشقانه رو دوس دارم تجربه کنم با همون نزدیکای 30 ازدواج کنم ولی خب از یه طرفی ام از ازدواج به شدت می ترسم کلی دردسر داره

اره دیگه فهمیدم ترکی تو تاپیکات اذربایجانم زده بودی من یکم کنجکاو تشریف دارم رفتم چک کردم واسه همین 😄

دیر اومدم،اگه به قصد تحصیلی یا کاری یا مشابهش بوده بنظر من موردی نداره و خیانت محسوب نمیشه ولی اگه احساسات رو قاطی اون صحبتا کنی و به طرف مقابل بگی سینگلی درحالی که نیستی

من خیانت میدونم و از نظرم خیانت هیج بخششی نداره 

دانشجوی مهندسی شیمی،مقیم انگلستان

دیر اومدم،اگه به قصد تحصیلی یا کاری یا مشابهش بوده بنظر من موردی نداره و خیانت محسوب نمیشه ولی اگه ا ...

من خاستم در مورد رابطم مشورت کنم باهاش یکبارم با اکانت دوستش بهم زنگ زد امتحانم کنه ببینه جواب غریبه رو میدم که سوتی دادم و جواب دادم دیدم خودش برداشت گوشیو 

تو ۱۷ج سالگی نظرت عوض شد ؟

اهوم😂 اونم گول خوردم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

دقیقا ، 24 مجردی بهتر از متاهل بودن از هر نظر ، ازدواج های الان نهایت اوج خوشبختیش 3 سال بعد اون رف ...

اره دقیقااا خواهر منم 25 26 سالشه ولی تو رابطه با کسی نبوده میگه باید با ادم امن تو رابطه بود

دقیقااا منم هم نظرم تو این موضوع الان انگار عشقا فیکه یکی میاد ادعا می کنه بدون تو نمی تونم بعدا میاد زندگیتو خراب می کنه می ذاره میره ادم تو این دوره زمونه دیگه به خونواده اش نمی تونه اعتماد کنه چه برسه پسر مردم

اصلا هر کس سینگله هم شادتره هم خیلی راحت تر به خودش میرسه هم تایم ازاد تری داره واسه وقت گذاشتن رو خودش بعدا یه مرد هم انتظار داره زیبا باشی هم خانوم خونش واقعا اوضاع داغونیه 

مثلا من خودم قدیم تر اگه با کسی همین در حد چت حرف می زدم کل تایمم می رفت حالا حساب برس کسی که متاهله چی سرکار بره اشپزی کنه در عین حال نیازای مرده رو برطرف کنه که اقا یه وقت کمبود نداشته باشه بذاره بره خیانت کنه واقعا ترسناکه همه چی

من خاستم در مورد رابطم مشورت کنم باهاش یکبارم با اکانت دوستش بهم زنگ زد امتحانم کنه ببینه جواب غریبه ...

وایییی دقیقاهمین موضوع واسه منم پیش اومد تو همین مجازیا یه پسر شکاک به تورم خورد که اومد با اکانت دوستش چکم کرد من اونو در سطح خودم نمی دیدم حالا بنا به دلایلی بعدا خلاصه اومد تستم کرد منم پاسخ دادم از اینکه اطمینان ندارم کسی فقط با من صحبت کنه بیشتر همون انتقامی که گفته بودم بعدا دیدم ویدیو گرفته تو تل و دیدم عههه خودشههه کلی فحش بارونم کرد و من دوباره بهش برگشتم و این اشتباه بعدیم بود که دیدم اینم مث اونا بیشعوره در فکر نیازای خودشه و از اون حرفا می زنه بازم منو تست کرد ولی این بار جوابشو ندادم گفتم بازم بهم شک داری و بعد خواهرم گفت با ادم شکاک بودن فایده نداره دقیقااا قبول دارم روح و روان ادمو خراب می کنن حس امنیت نمیدن به ادم

چقدر دیر نظرت عوض شده

چطور؟ 

نه بابا من عاشقش نبودم که هیچ، ازش متنفرم بودم خیلی پرو بود هروقت میدیدم زل زده بهم تو دلم بهش فحش م ...

والا یه بار منم با همسایه ام چش تو چش شدم به قول شما از اون زلا عادیه زل زدن تو سنین نوجوونی 😂