2777
2789

مامانم با اینکه نزدیک ۴۰ سالشه روز به روز داره خوشگل تر میشه جون و جذابه خیلیم به خودش میرسه

خاستگارام چند تایی از فامیل یک دو تا غریبه همش با اون صحبت میکنن و باهم گرم میگرن میگن تو مثل مادرمونی

یکی از خاستگارام (فامیل بودن) اومده بودن خودنمون اصلا با من حرفی نمیزد همش مامانم من فقط سلام و خداحافظی کردم واقعا حس بدی گرفتم یه گوشه نشسته بودم کلا هیچکیم با منن کاری نداشت😑😂

نامزدم سابقمم فقط با مامانم خوب بود موقع عکس پیش اون میموند ، باهاش حرف میزد و فلان منم که ادم نیستم کلا 😐

ولی من واقعا حس بدی میگیرم احساس میکنم کم میارم در مقابلش چند باری حتی دوستام بهم گفتن بهش نمیاد مامانت باشه و از تو خوشگلتره و فلان احساس خیلی بدی دارم اعتماد به نفسم و کلا از دست دادم چیکار کنم؟

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

کسی جواب نمیده توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم مامانم و دوست دارم اما در کنارش من به چشم نمیام چیکار کنم؟

تو بازار کنارش دوست ندارم برم تو مجالس مهمانی اصلا دیگه دوست ندارم برم جاایی اعتماد به نفسم و از دست دادم

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرت کجاس

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چندسالته مگه؟

۱۸ سالمه اوج زیبایی مثلا😂

خداروشکر خوبم ولی در مقابل اون کم میارم چون عمل زیبایی انجام داده 

عزیزم من جات بودم افتخار میکردم میگفتم من روی مادرم غیرت دارما حرفشو نزنید ، چشمش میزنید ...

این یه واقعیته تا نپذیریش همینطوری عذاب میکشی ‌وقتی تسلیم بشی و جزو زندگیت بشه باور کن حست هم تغییر میکنه و دیدگاهتم همینطور ...ناخوداگاه انگارکسی جلوی چشمت بهش توجه نمیکنه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین چه کارایی واسه زیبایش و جوون مونده اش انجام میده تو هم انجام بده عزیزم اینک غصه نداره باشگاه برو هرچی روحیه خب باشع آدم استرس نداشت باشه پوست مو هم خب میمونه💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دلیل اینکه ماشالا انقدر جوون و زیبا مونده چیه

عمل بینی بوتاکس از این ارایشگاه به اون ارایشگاه چربی زده و.... 

پدرت کجاس

خونمون😂

پیش ما