2777
2789
عنوان

مامانم انقدر جذابه تمام نگاه ها به اونه 💔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 67 پست
خیلی ممنون از درکتون واقعا شرایط همینه داداشم شاکی شده میگه درست لباس بپوش بچه که نیستی همه فک میکنن ...

دوست منم همینجوری بود. مادرش وقتی اون بچه بود، میره خارج از کشور درس میخونه و برمیگرده. خیلی جوون و شیک بود. ۵۰ رو که رد کرد به خاطر یائسگی دیگه مثل قبل نبود. دوستم هم چندتا کار زیبایی کرده و با بالارفتن سنش صورتش پرتر شده. دماغشو عمل کرده، موهاشو رنگ میکنه و الان اون بهتره. 

البته یه روز خودت هم به ۴۰ میرسی و میبینی واقعا" سنی نیست. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان یکی از همکلاسیای ابتداییمو دیدم واقعا کرک و پرم ریخت مامانه خوشگل چشم رنگی خوش اندام ( عملی نبود ) دختره خیلی خیلی چهره ی دوری از مامانش بود من فکر میکردم خانوادگی جالب نیس قیافشون مامانش و دیدم کرک و پرم ریخت فهمیدم شبیه باباشه اینجوری خیلی بده 

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

مول دختر آیشواریا

باز دختر اون قشنگتره این همکلاسیم عجیب بود کلا قیافش اصلا فکر نمی‌کردم مامانش اون شکلی باشه زیاد از این موردها دیدم معمولا بچه های اول شبیه باباشون میشن

کاربری برای دو نفره من و خواهرم 

خواهرمنم متولد ۶۸هست یه پسر ۱۸ساله داره ولی اصلا بهش نمی خوره پسرش باشه 

هرکس باهم می بیندشون فکر می کنند پسرش داداش هست

مربی باشگاه پسرش فکرکرده مامانش خواهرشه و مجرده 

بهش گفته میشه باهم آشنابشیم و اینا 

خواهرم گفته این چه حرفیه و من فکر می کردم شما آدم محترمی هستی و ....

تازه طرف فهمیده خواهرم مامان پسرش هست و شوهرداره 

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!

چیکار کنم ؟نامزدم قبیلیمم خیلی مقایسه میکرد منو باهاش

آخه ۴۰ سال خیلی جوونه دیگه 

اشتباه از نامزدت بوده که مقایسه می‌کرده ،قید همچین آدمایی رو بزن

هنوز خیلی جوونی به خاطر همین قیافه و اندامت هنوز جا نیافتاده رفته رفته از مامانتم خوشگلتر میشی