2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیاز واجب و ضروری نداشته باشن چی ؟ببین خانواده پدری من همش چشمشون به جیب بابام بود بابامم کمک شو ...

ن تو این مورد نه ولی کمک ب پدر مادر واقعا واجبه حتی یک کیلو میوه باشه  ولی خواهر شوهر تاپیک دیشب واقعا به این پول نیاز داشت مریض بود داداشش کمک نکنه باید دستش جلو همسایه دراز کنه 

خب ببینید شرایط فرق داره کسی که بیماره بچه اش تو هر شرایطی باید برا پدرمادرش خرج کنه حتی اگه شده فرش ...

خب مادرشوهر من هفته ای یه بار هر کدوم از بچه هاشو دعوت میکنه شام خب اینا خرج داره مگه چقدر پدر شوهرم حقوق بازنشستگی میگیره .بعضی وقتا میبینم پدر شوهرم زیر پیراهنش پارس جورابش پارس ولی خدایی پول احتیاج داشتیم قرض داده هنوزم نتونستیم پس بدیم

عزیزم اسی گفته کارت بازنشستگی بابام دست داداشمه و از پول بابام اون یه تومن رو میده

خب اینو اطمینان دارین؟ اگر کارت بازنشستگی پدرش دست برادرشه که کلا اصلا نباید دست برادره باشه.باید دست مادرش یا خود پدرهش باشه... در این صورت عروس هیچ حقی نداره...

دعوا نیست شما گارد داشتی منم روشنت کردم قضیه چیه

من گارد نداشتم من فقط گفتم وظیفه مرده که برای همسرش و بچش هزینه کنه. و اولویت با زن و بچه خودشه. قانون هم همینو مبگه شرع هم همینو میگه...شما ها گارد دارین جلو عروسا...

همه تو تابستون و گرما کار نمیکنن خیلیا ام زیر باد کولرن منم درس خوندم که ازین کارا نکنم گلم

آفرین ک خوندی خیلیا همینجوری پول در میارن پس لیاقت دارن خودشون ی بخشیشو خرج کنن پس وقتی تو ناز پ نعمت بزرگ شدی کارم نکردی نمیتونی بگی هرچی در میاری دو دستی تقدیم من کن همه هم با درس خوندن شغل پشت میزی گیرشون نمیاد 

همدرد همدیگه ک هستیم

چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من با کسی که فکر میکنه خانم ها در زندگی هیچ نقشی جز خوردن خوابیدن و خوشگذرونی ندارن، کاری ندارم چون ...

مردبیرون خونه کار میکنه خیلی کار سختیه و زحمت. درسته زن هم بچه میاره ولی کار سخته مال مرد هست. ولی این روزا زنا هم خیلی پرتوقع شدن بیش از حد.میشینن سر مبل هیچکاری نمیکنن اگر هم کنن میگن مجبوری تازه میگن زن وظیفه ای نداره کار خونه کنه و مرد باید همه چیو تقدیم زن کنه‌‌ و قطع ارتباط کامل با خانواده شوهر 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بازم میگم کمک کردن مرد متاهل به خانواده اش به عوامل مختلفی بستگی داره 

مردی که وضعش خوبه حتما باید علاوه بر همسر ، به مادرپدرش یا مثلا خواهر مجردش کمک کنه 

ولی کسی که حقوقش بسیار کمه بهتره اول به بچه ها و همسر خودش بده 

یا تو‌ شرایطی که خواهرش یا مادرش مریضه قطعااا باید دست شونو بگیره 

پست هایی ک تو این تاپیک گذاشتم کلی بود ....بخدا اصن منظورم اون تاپیک پربازدیده نبود چون من اونا رو‌ نمیشناسم ، از وضعیت زندگی شون خبر ندارم که درباره شون بخوام  قضاوت کنم .دوست ندارم دل کسی بشکنه

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

وای من حرصی تر شدم👿

بعضی دخترها ساده هستن

اگه از اول حقوق پدرشون می‌گرفت الان جرئت نداشتن بهش اینجوری بگن 

مردم حقوق پدر هیچی حقوق مادر هم میگیرن 

یا زن ها طلاق میگیرن فقط برای حقوق پدر 

ن تو این مورد نه ولی کمک ب پدر مادر واقعا واجبه حتی یک کیلو میوه باشه ولی خواهر شوهر تاپیک دیشب واق ...

بله دقیقا 

آدم وقتی خواهرش مریضه باید هر جور شده بهش کمک کنه ..خواهر برادری برا همین روزاست خودمم برادر دارم 

تو‌ شرایط سخت برادر کمک نکنه کی کمک کنه؟

اما یسری ها خودشون سالمن حقوق میگیرن توقع کمک از پسر یا برادر هم دارن ...مث عمه های من 

تصور کن عمه ام به بابام گفته بود یکی از طلا های زنت رو بده به من برم بفروشمش واسه خودم طلای جدید بخرم 😐😐😐 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹