2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2902 بازدید | 164 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید حق بدی؟شوهره صبح تا شب سرکار بره خانوم خونه بخوره و بخوابه نتونه واسه ۱تومنش تصمیم بگیره؟مگ ...

اافرین ب عقلت میدونی این بستگی ب ذات ادمم داره باور کن من دانشجو بودم تو چند سال اخیر بعد تو شهری دیگه  پولم نداشتم زیاد ولی هر وقت میرفتم خونه حتما اسباب بازی برا برادرزاده هام میگرفتم بعد همیشه زن داداشم میگفت داداشم بهتر از این میگیره برا بچه هان داداشم این کارو کرد داداشم ۱۰ میلیون همین الان ریخت برا بچم

خب راس میگه الان یه جفت کفش یه تومن نیست

عزیزم گفتم خیلی ها درآمدشون پایینه 

حتی گوشت قرمز نمیتونن بخرن چه برسه کفش 

مرد باید اول زن و بچه اش تامین کنه بعد اگه پول داشت بده به خانواده اش  اشکالی هم نداره. ..هیچکس هم نمیتونه قضاوت کنه چون ما از وضع مالی برادر استارتر اون تاپیک ،وضع زن و بچه اش خبر نداریم...

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

عقده از سر و روی یه سری عروس ها تاکید میکنم یه سری عروس ها میریزه هرچی میشههه استارتر با فامیل شوهر سمی خودشون مقایسه میکنن شروع میکنن عقده گشایی

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ن هستن من تو این سایت زیاد میبینم این ادمارو

شما چمیدونی. اون خانم کامل که توضیح نداده. شاید همون بک تومن رو خرج واجبتر دارن... بعدم مرده مخفی کرده و دور از چشم زنش به خواهرش داده، حقیقتا جای اینکه بیان دروغ و مخفی کاری شوهره رو مطرح کنید گیر دادین به زن بنده خداش. خب حق داره. اگر از گلوی زن و بچش با تشر و دعوا و کتک زده باشه و داده باشه به خواهرش بازم نظر شما همینه؟

عزیزم نمیشه واقعا قضاوت کرد 

شاید داداشه انقدر برای زن و بچش کم میزاره و کوتاهی میکنه که خانمش میگه وقتی خودمون نیاز داریم 

مثلا خود من خانواده شوهرم مثل زالو فقط فکر کندنن ، بیشتر از ۱۰ ساله عروسشونم ولی هزاری کادو ندیدیم از اینا 

ولی روز مادر روز پدر عیدی و ... انتظارشون خیلییی زیاده 

من میگم درست زندادشه حق داشتهولی شرایط استارتر خیلی بد بوده این یه تومن برای درمانش بوده نه برای خوش گذرونی تورو خدا یه کم انصاف داشته باشید.منم شوهرم پدر و مادرشو بیمه کرد اوایل خیلی ناراضی بودم ولی قبول کردم چون بنده خداها سر پیری زیاد مریض میشن.خدا شاهده از حقوقمون ۳ تومن کم میکنن.با اینکه الان من یه تومن تو حسابمه با دو تا بچه مدرسه ای باید تا سر برج صبر کنم. کاش بفهمید بعضی پول دادنا به طرف کمک بزرگی میکنه

حالا ۵۰۰ یا یه تومن نه کسی شاه میکنه ن کسی رو گدا

شما مث اینکه متوجه نیستین 

برا تو ۵۰۰پولی نیست ولی برا خیلی ها ۵۰۰تومن زیاده

اگه درآمدش کم باشه۵۰۰تومن پول خوراکی  ده روز بچه اش که میشه 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

عزیزم نمیشه واقعا قضاوت کرد شاید داداشه انقدر برای زن و بچش کم میزاره و کوتاهی میکنه که خانمش میگه و ...

کاری نداریم حرف شما درست.برادره برای زنش کم میزاره الان فکر کردی یه تومن به خواهرش نده میاد اونو میده به زنش. طرف ذاتش بد باشه بده

استارتر اون تاپیک پونصد بار گفت داداشش پنهان کاری نکرده و زن داداشش خبر داشته که یه تومن رو میده 

باز هی میگن از پنهان کاری شوهرش ناراحته،وا بدید بابا 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤