2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2914 بازدید | 164 پست
دایی منم همینجوری منتها خیلی بدتر ، میاد جر و بحث و ابرو ریزی خونه مامانبزرگم 😶‍🌫️

اینم صداش در میاد دیشب اومد ب داد هوار ایقد نارحتم ک نگو همه داداش دارن منم ... اخه پدرمم فوت کرده بگم پدرم هیت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم صداش در میاد دیشب اومد ب داد هوار ایقد نارحتم ک نگو همه داداش دارن منم ... اخه پدرمم فوت کرده ب ...

نمیشه کلا حرف نزنید باهاش؟ مثلا فقط سلام بدید 

حتی باهاش چشم تو چشم نشید شاید دیگه نیاد 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

قضاوت نمیکنم عزیزم واقعیت بعضی از ما ادناس شما رو ک مخاطب قرار ندادم خودمو میگم داداش من وضعیتش عالی ...

درسته عزیزم 

من خودم همیشه میگم مرد متاهلی که وضعش عالیه هم به زن بچه اش برسه هم یه جاهایی به پدرمادرش ، خواهرش کمک کنه قطعا دعای خیر اونا اثر مثبت میذاره تو زندگیش 

زنداداش تو هم اگه هر کاری کنه مطمئن باش تقاصشو پس میده دیر یا زود 

بعضی زن ها کلا گارد الکی دارن نسبت ب خانواده شوهر

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

چقدر قضاوت چرت و مسخره ای میکنید شما میدونی منطق چیه؟ یه سرچ راجبش بکن شاید خوشت اومدوقتی دختره پولو ...

والا شماهم دارین مقاومت می کنین. کدوم حرف من بی منطق بود... این خانم جزییات زندگی داداشش رو نگفته رابطه خودش با زن داداشش رو نگفته بعد از کجا فهمیدی تمام حرفاش راسته؟؟؟؟؟

والا شماهم دارین مقاومت می کنین. کدوم حرف من بی منطق بود... این خانم جزییات زندگی داداشش رو نگفته را ...

عزیزم ریپلای نزن با ادمی که تلاشی برای فهمیدن نمیکنه حرفی ندارم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

همینو بگو والا. مگه چیه اخه که گارد میگیرن ۱ تومن چیه . فرضا اصلا برادرش سهمیه خودشو از حقوق میده خو ...

چون تابستونا زیر کولر خوابیدن مرد بدبخت تو گرما پول در میاره زمستونا هم تو سرما کار کنه اینا راحت فکر میکنن مزد باید دو دستی پول و تقدیم کنن به زن

اده من راضی بدونم مادرش نیاز داره یا خاهرش میگه بده اون واجب تره

اگه نیاز واجب و ضروری نداشته باشن چی ؟

ببین خانواده پدری من همش چشمشون به جیب بابام بود بابامم کمک شون میکرد... در حالی که پسر عمه هام بهترین و خفن ترین لباس ها رو میپوشیدن.. اون وقت من لباسام از همشون قدیمی تر و مزخرف تره ..

به نظرت خدارو خوش میاد ؟

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

من با کسی که فکر میکنه خانم ها در زندگی هیچ نقشی جز خوردن خوابیدن و خوشگذرونی ندارن، کاری ندارم چون ...

ی‌ بار تو تابستون تو گرما کار کن میفهمی واقعا تو خونه موندن چقدر خوبه منم با آدمی ک حق نمیده طرفش برا ۱تومنش تصمیم بگیره و حق ب جانبه صحبتی ندارم 

ی‌ بار تو تابستون تو گرما کار کن میفهمی واقعا تو خونه موندن چقدر خوبه منم با آدمی ک حق نمیده طرفش بر ...

همه تو تابستون و گرما کار نمیکنن خیلیا ام زیر باد کولرن منم درس خوندم که ازین کارا نکنم گلم

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀