2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2751 بازدید | 164 پست
مسیله اینه تا وقتی اون دختر خودش پدر داره و خرجشو میده پسری که خودش زن داره و زندگی مستقل داره، چرا ...

و چرا عروس باید ۱تومنی ک برادر داره میده به خواهرش و پس بگیره هیچیم نگه اینم اسمش دزدیه و ذات خراب دختریم ک خونه باباش خرجش شده تو زندگی زناشوییش عقده و حسادت نداره سر بقیه خالی کنه ۱تومن زیاد نیست آدم به خانواده اش کمک کنه هروقت تونستی کار کنی توهم ب خانواده ات کمک کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میخوندی بعدشو گفت زنش میدونسته وضعشونم بد نیست خب مرد مگه برده و اسیر شماست صبح تا شب کار کنه ۱ت ...

خب زنش هم غریبه نیست اگر خرجی هم کنه تو خونه زندگی خودش کرده. چرا گمان می کنین زنش مخفی کاره... به نظرم یه نگاه بد و مغرضانه به عروس ها دارید وگرنه میتونه کلی دلیل منطقی پشت رفتار عروسشون باشه...

اینجا مرد برده زنشه

بردگی نیست وظیفه اس 

کسی که متاهله(چه مرد چه زن )  باید همسر و بچه هاش رو تامین کنه 

تصور کن ازدواج کردی شوهرت کارمنده ماهی بیست تومن درآمد داره بعد آهر ماهه پونصد تومن پول تو کارتش هس 

تو ام کفش نداری 

بعد شوهرت اون پونصد تومنو بده به مادرش 

خوبه اینجوری؟ راضی هستی؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

اها منم تز دست زن داداشم اینا عاصی ام یهو این ب ذهنم رسید

کلا اهمیتی نده به کسی منظورم بی محلی نیست ، منظورم اینه که از حاشیه دور باش و جدی شون نگیر 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

تو از کجا میدونی به زنش نمیده.من میگم بابت بیمه ای شوهرم پدر و مادرشو کرد یکسال دعوا داشتم.در نهایت ...

واقعا بهترین کار و کردی خدا برات صدبرابرشو جبران میکنه مطمئن باش

و چرا عروس باید ۱تومنی ک برادر داره میده به خواهرش و پس بگیره هیچیم نگه اینم اسمش دزدیه و ذات خراب د ...

چرا دعوا داری انگار... این خانوم باید زنگ بزنه به برادرش بگه برام پول نزن... پولارو هم دادم به خانومت. خلاص. اینهمه هم داستان نداره دیگه

کلا اهمیتی نده به کسی منظورم بی محلی نیست ، منظورم اینه که از حاشیه دور باش و جدی شون نگیر

باور کن آجی اصلا باهاشن ارتباط نداریم قهریم داداشم فقط گاهی میاد تا تو حیاط ب تیکه پروندن

چون اونا پیرن بارها شده بستری شدن این بیمه به کارشون اومده. اگه شوهرم همینجوری خرج میکرد برای زندگیش ...

خب ببینید شرایط فرق داره 

کسی که بیماره بچه اش تو هر شرایطی باید برا پدرمادرش خرج کنه حتی اگه شده فرش زیر پاش رو بفروشه 

ولی گاهی پدرمادره خودشون پول دارن سالمم هستن ولی باز چشمشون به دو قرون حقوق پسرشونه 

در حالی که خونه زندگی همون پسر تکمیل نیس من مادربزرگ خودم همینکارو باهامون کرد 

نتیجه اش این شده که زندگی مون از همه عقب تره  کلی کمبود مادی داریم

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

باور کن آجی اصلا باهاشن ارتباط نداریم قهریم داداشم فقط گاهی میاد تا تو حیاط ب تیکه پروندن

دایی منم همینجوری منتها خیلی بدتر ، میاد جر و بحث و ابرو ریزی خونه مامانبزرگم 😶‍🌫️

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

در مقابل درامد 1 میلیار ناهی 1 صدقه بده اشکال نداره برده نمیگیم بهش ولی مرد خرج زن و بچه و زندگی مید ...

تموم چیزایی ک میگی واقعا آسون تر از کار بیرونه تونستی کار کنی ۱ماه پول در بیاری تو خرج زندگی رو بدی میفهمی ۱تومنی ک اون میده خواهرش هیچی نیست همونجور ک زن حق داره مردم حق داره زن حداقل یک ساعت میتونه راحت باشه واسه خودش تو خونه مرد چی؟چرا نتونه پولی ک خودش با زحمت کار میکنه حداقل واسه ۱تومنش تصمیم بگیره بده به خواهر مریضش