2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 71284 بازدید | 655 پست
حق داریبخدا من بودم عقد نبودم ازش جدا میشدمخیلی کنفت کردهتو نامزدی اینجوره وای به حال بعدا

اصن نزدیک بود ایست قلبی کنم از حرص 

آخه کی جلو بقیه اینجوری زنشو تخریب می‌کنه 

من هیچوقت جلو کسی از ظاهر اون ایراد نگرفتم 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداششم خیلی بیشعوره

مادرشم بدتر

چرا نگفتن ساکت شو

ادامه نده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
قدم ۱۵۸ اینجوری خودش ۱۷۵

۱۵۸ که خوبه اکثرا همین رنج هستند خانوم ها 

خودش هم قد کوتاه هست ۱۷۵ کاش حداقل خودش قد بلند بود برای یک مرد خیلی بد هست قد کوتاه 

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

میخواستی جلو همه بگی تو هم آلتت کوتاهه😕

واییییی خدا بکشت🤣🤣🤦🏻‍♀️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اینکه قدت کوتاهه و نیم متر پتو اندازته ایراده مگه که گارد گرفتی؟!با یه خنده رد میشدی از ظاهرت ایراد ...

منم چیزی نگفتم گفتم قدمو دوست دارم خیلیم خوبه 

گفت قد خوب مال مامانمه با چهل سال سن چ قد و اندامی داره

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

اصن نزدیک بود ایست قلبی کنم از حرص آخه کی جلو بقیه اینجوری زنشو تخریب می‌کنه من هیچوقت جلو کسی از ظا ...

حالا اینارو‌ولش

میخوای چیکار 

اینو تا آدمش  نکردی  نمیری سر خونه زندگیت اگه قصد موندن داری

انقد عصبی شدم هیچی برا گفتن نداشتم گفت قد بلند یعنی مادر من به عنوان یه زن واقعا قدس زیباس منم با عم ...

میگفتی قبل ازدواج با من مگه چشات کور بود ندیدی قد منو؟

خانومی کُن و صَبرکن بازَم...𝐕𝐢𝐝𝐚シ🦋💜

منم چیزی نگفتم گفتم قدمو دوست دارم خیلیم خوبه گفت قد خوب مال مامانمه با چهل سال سن چ قد و اندامی دار ...

مامانش ۴۰سالشه؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626