2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

90311 بازدید | 711 پست

نامزد عقدیم

مثلا داشت شوخی میکرد ولی خب از قبل میدونست که من حساسم رو این قضیه 

خودمم آدمی ام ک ن از ظاهر کسی ایراد میگیرم نه هم از. خودش تا حالا ایرادی گرفتم 

داشتیم پتو میشستیم گفتم من فقط با پتو دونفره خوابم می‌بره 

دراومد گفت تو نیم متر پتو اندازته و هی می‌گفت و می‌خندید 

آخرشم که من گفتم من قدم خوبه خودت کوتاهی فلان 

رفت متر آورد قدمو گرفت و با داداش شروع کردن به خندیدن 

آخرشم اومدیم داخل جلو باباش بحثمون شد گفتم کی از ظاهرت ایراد گرفتم‌ ک ایراد میگیری 

خیلی جدی گفت خب چون کوتوله ای حتما ایراد گرفتم

کسی هم هیچی نگفت دیگه 

الان حالم خیلی بده خیلی ب غرورم برخورده می‌خوام برم خونمون 

چیکار کنم بنظرتون 

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

میخواستی جلو همه بگی تو هم آلتت کوتاهه😕

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد نقطه ضعف نیست واقعا 

ولی بیشعور بوده خدایی 

اولش کاشگفت نیم متر پتو کافیه با خنده ردش میکردی و بعدا در خلوت حسابی متوجه اش میکردی کهقدر دلخورشدی 

و خداوند هر آنچه با ما کردید و هر آنچه به خاطر شما بر ما گذشت را جبران خواهد کرد

میخواستی جلو همه بگی تو هم آلتت کوتاهه😕

انقد عصبی شدم هیچی برا گفتن نداشتم 

گفت قد بلند یعنی مادر من به عنوان یه زن واقعا قدس زیباس 

منم با عموهام و پسر عمم مقایسش کردم گفتم اونا جزو قد بلندان ن تو

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

زشته😱

اون شروع کرده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

خونه مادر شوهرت پتو‌ میشستین؟😳😳😳😳😳 مگه مهون نیستی؟😳😳😳😳😳چرا جلو‌بقیه شوخی میکنید باهم؟😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳شما چرا اینجوریید؟😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند