2777
2789

مامانم کل روز ادای کار کردن درمیاره ولی واقعا هیچ کاری نمیکنه

بچه کوچیک روزی دوسه ساعت که خوابه شب هم از ۱۰ میخوابه راحت میشه یه کار و زندگی رسید 

دوتا خواهر برادر کوچیک دارم 

واقعا نمیشه .تازه من سه روزه دارم از شیر میگیرمش کارمون شده گریه. شیطنتاش هزارررر برابر شده واقعا گاهی میشینم وسط همه شلوغیای خونه گریه میکنم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا دااارم

یکی ۹ ماهه یکی ۴ سالهه

برای دخترم که ۴ سالشه برنامه کودک میزارم تلوزیون تو اتاقم با خوراکی میدم بشینه 

پسرمم که یا میزارمش پیش دخترم فیلم ببینه یا میزارم تو راروعک 

بعد از اشپزخونه کم کم میام به سوی اتاق ها

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

واقعا نمیشه .تازه من سه روزه دارم از شیر میگیرمش کارمون شده گریه. شیطنتاش هزارررر برابر شده واقعا گا ...

خیلی از شیر گرفتن سخته

خانه بازی ببرش

اسباب بازی جدید واسش بخر

هله و هوله

حواسش رو پرت کن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

خیلی از شیر گرفتن سختهخانه بازی ببرشاسباب بازی جدید واسش بخرهله و هولهحواسش رو پرت کن

همه چی خریدم اونم هی میاد دست میزنه به لباسم میگه‌می می اوخ می می اوع دلم ریش میشه

همه چی خریدم اونم هی میاد دست میزنه به لباسم میگه‌می می اوخ می می اوع دلم ریش میشه

الهی 

هم واسه مادر سخته

هم بچه

اگه خیلی درد داری بروفن ۴۰۰ بخور

برو تو حموم بدوش

من اینکارو کردم

اگه نکنی میترکی

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

الهی هم واسه مادر سختههم بچهاگه خیلی درد داری بروفن ۴۰۰ بخوربرو تو حموم بدوشمن اینکارو کردماگه نکنی ...

اره بخدا خیلی سخته . تصور کن امروزم ویروس گرفتم و گلو درد نمیتونم زیادم بغلش کنم بوس کنم انقد گناه داره🥺🥺

تا دیروز پریروزهم شیرم  میومد تو حموم اما الان سفت شده شیرشم نمیاد اصلا‌ این سفتیا خودش جذب میشه؟