2777
2789
عنوان

نامزدم جلو خانوادش بهم گفت کوتوله

| مشاهده متن کامل بحث + 90311 بازدید | 711 پست
اصلا کسی بهش نگفت بس کن یا ادامه نده .فقط خودم هی جوابشو میدادم یه لحظه انقد حس غریبی کردم

من ۱۵۴ قدمه، شوهرم ۱۷۸. یکی دو بار تو دعوا خواست کنایه بزنه به قدم، گفتم اتفاقا من از مجردی دوست داشتم با پسر ۷، ۸، ۱۰ سانت از خودم بلندتر ازدواج کنم، که بتوتم راحت تر بغلش کنم، بوسش کنم. اصلا قد بلندا به چشمم نمیومدن. واقعیتم گفتم. پسرای با قد ۱۶۵،۱۷۰،۱۷۵، بیشتر به چشمم میومدن و جذاب تر بودن برام تا اون درازا. الان طوری شده جایی میریم برخوردی باشه مثلا با فروشنده ی پسر یه کم کوتاه قد، حساس شده بهم فکر میکنه ممکنه از اونا خوشم بیاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما به عنوان خانم قدتون خوبه. ولی شوهرت نسبت به مردها قد بلندی نداره

به نظرم چون شوهر استارتر خودشو کوتاه میدونه بین مردا میخواد به استارتر هی تیکه بندازه که تو کوتاهی، که اینجوری اعتماد به نفس نداشته ی خودشو  جبران کنه.

اصن نزدیک بود ایست قلبی کنم از حرص آخه کی جلو بقیه اینجوری زنشو تخریب می‌کنه من هیچوقت جلو کسی از ظا ...

دوران عقد و نامزدی برای شناخته 

بنظرم بحد کافی باید شناخته باشی دیگه 

خودت ببین ادامه میدی یانه

مادرشوعر من همش میگه چرا لاغریبه دروغ میگه مامانت قول داد چاق میشی چرا نشدیمامانمم میگه بهش بگو گوه ...

مامانت قول داد که چاق بشی  

مادرشوهرت چند سالشه؟! بگو آره مامانم یادش رفته دکمه ی چاق شدنمو بزنه یاد اوری میکنم بهش

چه حرفای سبکی میزنن  

175 که واسه مرد پر ادعایی مثل نامزدت کمه ای کاش حداقل 180 میبود بعد قیافه میگرفت

بیا نااُمید نَشیم،شایَد دَردی کهِ امروز تَحمُّل میکُنی،راهِ نجاتِ تو دَر آینده‌ِ باشه...🌱🦋